- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
-
- Konu Sahibi Browni_intense
Ay o daha zordur şuan koltukta uyumamak için kendimi zor tutuyorum :)Ben evliyim ve çalışıyorum ama bu hal bende de var :) Sürekli ilgi bekleyen eş ve bir ev var..
Bu bahar anlaşılan herkesi mahfetmiş eve gidip yemek hazırlamak resmen işkence gibi geliyor yaEvliyim ustune iki cocuk var bi ton isim var ve son 4 saattir yataktan cikamiyorum kendime nasil kiziyorum tembel diye..
Tam kalkiyirum yatagi ortuyum isime bakiyim diyorum kendimi bi kosede otururken buluyorum deli olcam evi suan bok goturuyo boyle yapmak huyum degil ama bahardan heralde elim kolum kalkmiyo yaa
benimde ayağımın altı ve avuç içim yanıyor. bugünlerde çok izin aldım biraz zaman geçmesini bekliyorum bendeBende de var, hatta benim ayaklarimin alti agriyor...
Bi doktora gidip kan vermek lazim aslinda.. Ona da vakit yok.
öyle yaptırayım bari b12 eksikliği var bende ama o hapı içemiyorum ya evde bekliyor öyleVitaminlerine baktır, demir eksikliği var bende, ben de sürekli yorgun hissediyordum; ilaç kullandığımdan beri daha iyiyim.
B12 eksikliği de yorgunluk ve depresyon yapar. Benim 450 iken bir sene içinde 550 olmuştu ki test 100-650 arası aralıktayı, benim hap kullanmadan artmıştı, ne yedim de arttı diye düşündüm, tahin yediğim aklıma geldi, netten baktım ki tahin de B12 varmış, size de tavsiye ederim, yiyecek yoluyla almak istiyorsanız.öyle yaptırayım bari b12 eksikliği var bende ama o hapı içemiyorum ya evde bekliyor öyle
hım anladım teşekkür ederim hap içemiyorum öyle yapayım en iyisiB12 eksikliği de yorgunluk ve depresyon yapar. Benim 450 iken bir sene içinde 550 olmuştu ki test 100-650 arası aralıktayı, benim hap kullanmadan artmıştı, ne yedim de arttı diye düşündüm, tahin yediğim aklıma geldi, netten baktım ki tahin de B12 varmış, size de tavsiye ederim, yiyecek yoluyla almak istiyorsanız.
kahveyle aram pek iyi değil birde onu yapmaya bile useniyorum bu sabah ise nerdeyse geç kalacaktim en iyisi vitamin desteği yapayimSağlıklı olup olmaması tartışılır ama ben kafein ve enerji içeceği tüketiyorum. Yoksa ben de mayışıyorum çok fazla. Vitamin hapları da (B12 ve omega) belki daha zinde tutabilir, uzun dönemde faydasını görebilirsiniz.
ay ne zaman geçer bu yorgunluk ya tek mutluluğum çikolata saldım kendimi iyiceBende de bahar yorgunluğu var. Her şeye üşeniyorum tüm gün banyo yapıp yatayım istiyorumm.
Bu arada canım browni intense çekti çok kötüsünüzzz iyice yiyip yiyip şişeceğim hareket de edecek halim yokkk offf yaaa.
yürümekten bile sıkılıyorum ya olduğum yerde uyuklama hali evli olsam hamileyim diyeceğim ama o da yokYa of bende de var bu durum.
Az önce dışarıdan geldim sanırsın dayak yemişim ya yol bitsinde kendimi eve atayım diye iple çektim.Az bi iş yapıyım,yürüyim yoruluyorum hemen.
o Detox nasıl oluyor acabaÖncelikle şekerli ve buğdaylı ürünleri yemeğin. 21 gün detoxu yapın bir de aktif olun. yürüyün spor yapın. enerji kendiliğinden gelecektir.