Bahar temızlıgı lıste1

ozenecek bir sey yok canim ya biz ev kadiniyiz da noluyo her gun ev isi her gun ev isi

aslında doğru haklısın canım ama bende evimde yapılacak iş veya bir değınıklık varsa yapmadım mı bütün sinirlerim alt üst oluyor, illaki düzenli olucak yani
ve zaman olmayınca hep koştura koştura işte ve sürekli evde oda oda gezen düzenlemeye çalışan bir tipim bazı takıntılarım var böyle yapmazsam huzursuz oluyorum çok

Bu konudan aldığım şevk ile, 1 Mayıs tatilinde yatak odasını baştan aşağı, köşe bucak bucak temizledim.
Sanki parladı her yer.
Her odaya girişimde gülümsediğimi farkediyorum.
İyi ki açmışsınız bu konuyu sayın konu sahibi, ben çok istifade ettim.
Şimdi 2 ve 3 numaralı konuları okuyacağım.

isine yaradigina sevindim canimtemizlik gibisi var mi diger odalari da haftasonu yaparsin artik

gerçekten çok güzel bir başlık..bende arkadaşlar gibi okudukça hevesleniyorum..içimden bir ses kalk al şu süpürgeyi ve bezi eline diyor..

işte tam orda kalıyorum..ya beni düşündüren şu ki, ne kadar erken yaparsam o kadar erken kirlenir..(nasıl fikir:)..

yardımcı şart kızlar..zor bu işler ya..

cok orjinal fikirlerin var canim ya

evde 5 tane çocuk var. bi de eşim. evi toplamaya bile vaktim yok. benim için çözümünüz var mı? biraz daha kolay olsun.

ayy pardon ablatekrar tekrar masallahpeki cocuklar yardim etmiyo mu hepsi kocaman olmuslar masallah
bazen ediyorlar ama onlara söyleyene kadar kendim yapmak daha kolay geliyor. onu da yapamıyor minicik bi kızım var daha 5 aylık. kucağımdan inmiyor, sürekli ağlıyor. bugün eşim çocukları dışarı çıkartacaktı. bakalım. aslında ben temizlik şirketi bakmaya başladım. başka türlü kalkamayacağım bu işin altından

pardon ben anlayamdim galiba yaben 18 yasinda evlilik yaptim cocuklarim 19.20.22.24.26 yasinda yazdin sandim
megerse 19.20.22.24.26 yasimda oldu cocuklar yazmishsino zaman aramizda 2 yas var
oy o zaman isin cok zormus canim ya

pardon ben anlayamdim galiba yaben 18 yasinda evlilik yaptim cocuklarim 19.20.22.24.26 yasinda yazdin sandim
megerse 19.20.22.24.26 yasimda oldu cocuklar yazmishsino zaman aramizda 2 yas var
oy o zaman isin cok zormus canim ya
ben yanlış yazmışım pardon canım. çok ama çok zor.

Yatağın üzerine karbonat döküp iki saat bekledikten sonra süpürünce mite deden canlılar ölüyormuş. Bu da o Sırada yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…