- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
evet canim hepimize kolaylik olur iste ne guzel artik burda yatak odasi temizligimz hakkinda konusuruz hangi urunleri kullandigimiz falan hakkindaSüpermiş bunlar azim ya bunları uygularsak hem işimiz kolaylaşır hemde hiç bir yeri atlamayız diğer odalarınkinide bekliyorum
en guzelini yapmishsintesadüfe bak, ben bahar temizliğine bugün başladım,
yardımcı bayan çağırdım mutfak bitti,şu anda halıları siliyor bende keyif yapıyorum :126:
Böyle yapılacakları okuyunca işten koşarak çıkıp, eşofmanı giyip, kolları sıvayıp saatlerce temizlik yapmak istedim.
o kadar mi fazla kilo aldin bebegim:26::26off yazlıkları çıkarmam lazım çoğunun belki de hiçbirinin içine giremem sanırım
selamm :)
bu listeyi okuyunca hemen hepsini yapasım geldi inan ama şu an ofisteyim her zaman ki gibi :)
selam
insan yapmak isteyince zaman musait olmuyo,zaman musait olunca da insan istemiyor dimi
vallahi öyle canım yaa
ama evde olup zaman telaşım olmadan ev işlerimi bitirmeyi çok isterdim doğrusu, çok özeniyorum
masallah hamarat hatunbenim bir tek tüller kaldi
masallah hamarat hatunoda-oda mi temizledin?
hergün bir odayi yaptim gecen hafta
benim de yatak odam ve oturma odam duriiBu yatak odasına benimde el atma zamanım geldi de geçiyor bile ... Diğer yerlerle sıkıntım yok , hergün elim üzerlerinde ama gardolabım ve şifonyer , komidin çekmecelerim bir facia
Yarın için bende şevklendim , sağol azem
okuyunca temizlik şevki geliyor insana ama kim yapıcak
biz 2 odanın yerini değiştirdiğimiz için(yatak ve oturma odası)genel temizlikleri yapılmış oldu
bütün camlar kapılar silinip mutfak temizlenince bitmiş olucak benim ki
hepimize kolay gelsin
selamm :)
bu listeyi okuyunca hemen hepsini yapasım geldi inan ama şu an ofisteyim her zaman ki gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?