• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar temizliği derdi:(

Ben bahar temızlıgı nedır anlamıyorum
Bahar temızlıgıne kalkısmak ıcın senede 2 veya 3 kere mi temızlık yapılıyor
Cıdden bılmıyorum
En gec 2 ayda bı perdem yıkanır kırlenmesını beklemeden yıkadıgım ucın 15 dk lık programda yıkıyorum maksat tozu gıtsın
Her perde yıkamamda da makınadan cıkana kadar duvarını sılıyorum
Her ctesı sabah evın camlarını sılerım toplam 20 dk mı alıyor
Halıları yıkamaya gonderıp koltuk yıkamacılarıda 4 ayda bır cagırdıgımdan onlarda hallolmus oluyor
Dolap ıclerınıde ayda 1 mutlaka komple cıkarıp sılıyorum oda neden cunku ayda bı mutlaka yemeklı buyuk mısafır gelır tum esyalar dolap dısında makınada oldugundan dolap bosken sılıyorum aradan cıkıyor
Cok esya kıyafet almam yazlık kıslık hepsı askıda asılı oyuzden indir kaldırda yapmıyorum

Halıyle temızlıklerım hıc yorucu olmuyor cam sıl duvar sıl perde yıka yer supur sıl toz al balkon yıka banyo wc cıflemek sabah 8 de baslasam aksam ustu 2 gıbı bıtıyor rahat bı sekılde
Bu duzenı oturtursanız kurtulursunuz
Not:suan ev hanımıyım calısırkende aynıydı 1 bucuk yasında kızım var ve yardımcı hanım cagırmıyorum tek basıma yapabılıyorum...
Yanı bu duzenı bulmak onemlı olan

ilk dolapların içini silip yerleştirin yatak döşek çarşaf baza altları sonra cam ve perdeler en son halıyı yıkatırım ben boş evide bi güzel süpürüp silince halıları serdinmi mis gibi oh

Ben bahar temızlıgı nedır anlamıyorum
Bahar temızlıgıne kalkısmak ıcın senede 2 veya 3 kere mi temızlık yapılıyor
Cıdden bılmıyorum
En gec 2 ayda bı perdem yıkanır kırlenmesını beklemeden yıkadıgım ucın 15 dk lık programda yıkıyorum maksat tozu gıtsın
Her perde yıkamamda da makınadan cıkana kadar duvarını sılıyorum
Her ctesı sabah evın camlarını sılerım toplam 20 dk mı alıyor
Halıları yıkamaya gonderıp koltuk yıkamacılarıda 4 ayda bır cagırdıgımdan onlarda hallolmus oluyor
Dolap ıclerınıde ayda 1 mutlaka komple cıkarıp sılıyorum oda neden cunku ayda bı mutlaka yemeklı buyuk mısafır gelır tum esyalar dolap dısında makınada oldugundan dolap bosken sılıyorum aradan cıkıyor
Cok esya kıyafet almam yazlık kıslık hepsı askıda asılı oyuzden indir kaldırda yapmıyorum

Halıyle temızlıklerım hıc yorucu olmuyor cam sıl duvar sıl perde yıka yer supur sıl toz al balkon yıka banyo wc cıflemek sabah 8 de baslasam aksam ustu 2 gıbı bıtıyor rahat bı sekılde
Bu duzenı oturtursanız kurtulursunuz
Not:suan ev hanımıyım calısırkende aynıydı 1 bucuk yasında kızım var ve yardımcı hanım cagırmıyorum tek basıma yapabılıyorum...
Yanı bu duzenı bulmak onemlı olan

evet belirli bi düzen olunca karışıklık olmuyor ve çok da yorulmuyor insan :super:

Back
X