Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevresim ve halılarını halletmişsen kışlık kıyafetlerini kısa programda bi yıka kaldır yazlık kıyafetleri ser dolabını silip .. Ertesi gün perdelerini yıka camlarını sil .. Ondan sonraki gün mutfak dolaplarını banyo dolaplarını silip düzenle .. Sonra da evi komple süpür sil halışarında gelir zaten o zamana serersin ooohhhh miss :))Kızlar siz başladınız mı gözümde çok büyüdü bi de çocukla daha zor kaç günde biter nasıl bi plan yapmalı
Aynilarinı bende yapiyorum inan hele o perdeleri yikayip astiktan sonraki kokusunu sevdigimden 10 gün demez yikarim.haftada bir yatağım koltuklarımı cekerek altlarinı silerim ama bahar deyince de hani şu yazlik kışlık giysi olayı varya onu yaparken dolaplari da iç dıs ee bahara da ayrı yapılmis oluyo temizlik:))Şu bahar temizliği olayını da hiç anlamam.zaten sık sık temizlik yapılan evde bahar temizliği adı altında bir olaya ne gerek var. Ne yani bütün kış hiç temizlemeden leş gibi bırakmıyorsunuz herhalde evi..?
Yani benim evimde haftada bir gün büyük temizlik zaten yapılır. 15 günde bir perdeler ve halılar temizlenir..Ayrıca bahar temizliğı yapmaya gerek varmı o zaman??![]()
oda oda yapmak en mantıklısı..hem yorulmazsın hem de bütün ev birden karışmaz :)
oda oda yapmak en mantıklısı..hem yorulmazsın hem de bütün ev birden karışmaz :)
ayyyy inanmamBen cok pis temizlik yaparim canim ,tam da soyledigim gibi etraf dagilir ,savas alanina doner ,ben evde teror estiririm![]()
![]()
Ah doğru o dolap düzenleme işini bende hiç sevmem..ve ertelerim hep. .zamanı geldi bahar temizliğinin o zaman..Aynilarinı bende yapiyorum inan hele o perdeleri yikayip astiktan sonraki kokusunu sevdigimden 10 gün demez yikarim.haftada bir yatağım koltuklarımı cekerek altlarinı silerim ama bahar deyince de hani şu yazlik kışlık giysi olayı varya onu yaparken dolaplari da iç dıs ee bahara da ayrı yapılmis oluyo temizlik:))
Şu bahar temizliği olayını da hiç anlamam.zaten sık sık temizlik yapılan evde bahar temizliği adı altında bir olaya ne gerek var. Ne yani bütün kış hiç temizlemeden leş gibi bırakmıyorsunuz herhalde evi..?
Yani benim evimde haftada bir gün büyük temizlik zaten yapılır. 15 günde bir perdeler ve halılar temizlenir..Ayrıca bahar temizliğı yapmaya gerek varmı o zaman??![]()
Aynen en sikıcı olanıda bu zaten yoksa digerleri evde cocuk oldugundan mecbur yapilio :)Ah doğru o dolap düzenleme işini bende hiç sevmem..ve ertelerim hep. .zamanı geldi bahar temizliğinin o zaman..![]()
ayyyy inanmam
öyle lezzetli zahmetli şeyler yapan hatun titiz olur pratik olur