SAĞOL CANIM RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHayırlı olsun bebisin gönül hanımı çok duydum bu hafta randevu almam gerek degistirsem mi die düşünüyorum açıkçası
ZATEN ZÜBEYDE HANIMDAN GELME ÖZLEM HANIMAmin inş ..
Ilk aylar olduğu için baya zor geçiyo bulantilar istahsizlik derken hiçbişey yemeden 3 ayimiz bitti bundan dolayı 4 kilo kadar kaybim oldu randevuya gittiğimde tartmadi bile bende kendim tartildim sonra ilaç falan yazdı sıfır takip yani değişik guvenipde gidiyoruz sonuçta devletten farksız suan benim için durum
inşallahEwet oyleymis bu cuma için gönül Hanımdan randevu aldım umarım iyi geçer
Ne kadar muayene sgklı? Birde doğum fiyatlarını biliyomusunuzZATEN ZÜBEYDE HANIMDAN GELME ÖZLEM HANIM
GÖNÜL HANIM KİLOMA VE TANSİYONUMA BAKTIKTAN SONRA USG DE BAKIYOR
muayene 50 tlNe kadar muayene sgklı? Birde doğum fiyatlarını biliyomusunuz
Teşekkür ederim sağolunmuayene 50 tl
doğum
normal 1100
zorunlu sezaryen 1070
istekli sezaryen 1500
Peki doğuma falan gönül hanımmı giriyomuş biliyomusunuz? Daha önce doğum yapan biri var mı acabamuayene 50 tl
doğum
normal 1100
zorunlu sezaryen 1070
istekli sezaryen 1500
TABİKİ GÖNÜL HANIM GİRİYORPeki doğuma falan gönül hanımmı giriyomuş biliyomusunuz? Daha önce doğum yapan biri var mı acaba
Bazı doktorlar mesai saatleri dışında olursa gelmeyebiliyormuş o yüzden merak ettim. TeşekkürlerTABİKİ GÖNÜL HANIM GİRİYOR
O KADAR PARA VERİYORUZ GELMEZSE GİDELİM DEVLETTE DOĞURALIM İNŞALLAH ÖYLE BİŞEYLE KARŞILAŞMAYIZBazı doktorlar mesai saatleri dışında olursa gelmeyebiliyormuş o yüzden merak ettim. Teşekkürler
Aynen öyle ama yine de bi sorun sizO KADAR PARA VERİYORUZ GELMEZSE GİDELİM DEVLETTE DOĞURALIM İNŞALLAH ÖYLE BİŞEYLE KARŞILAŞMAYIZ
Malesef mesai saati dışında girmiyorlar canım.Bende Hilal hanımın hastasıyım.Çok ilgili çok memnunum ama geçen ay bu konuyu görüştüm ve kendi ağzından duydum.'Evden doktor gelmiyor zaten sürekli nöbetçi kadın doğumcu var.'dedi. Epey canım sıkıldı şu an 34. haftamdayım yarın yine kontrolüm var ve ne yapacağım nerede doğum yapacağım çok kararsızım.Peki doğuma falan gönül hanımmı giriyomuş biliyomusunuz? Daha önce doğum yapan biri var mı acaba
Aa kötü olmuş öyle olması yaa.. Bunu bende sorucaktım kendi doktoruma unutmuşum bi daha ki randevu da artıkMalesef mesai saati dışında girmiyorlar canım.Bende Hilal hanımın hastasıyım.Çok ilgili çok memnunum ama geçen ay bu konuyu görüştüm ve kendi ağzından duydum.'Evden doktor gelmiyor zaten sürekli nöbetçi kadın doğumcu var.'dedi. Epey canım sıkıldı şu an 34. haftamdayım yarın yine kontrolüm var ve ne yapacağım nerede doğum yapacağım çok kararsızım.