Bahar Hastanesi'nde özlem çaylan canitez hastaları ..

nn16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
25
10
Slm kızlar 12 haftalik hamileyim doğum için bahar Hastanesini seçtim ilk kontrole özlem hanima gittim ikinciye de ama pek ilgili bulamadım kendisini gidenleriniz ya da dogum yapanlariniz varsa ne dusunuyorsunuz

Hayırlı olsun bebisin gönül hanımı çok duydum bu hafta randevu almam gerek degistirsem mi die düşünüyorum açıkçası

Hayırlı olsun bebisin gönül hanımı çok duydum bu hafta randevu almam gerek degistirsem mi die düşünüyorum açıkçası
SAĞOL CANIM RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

İÇİNE SİNMİYORSA DEĞİŞTİR BEN KAÇ DR. DEĞİŞTİRDİM EN SON BUNDA KARAR KILDIM HERŞEYİ İLE İLGİLENİYOR BEĞENDİM

Amin inş ..
Ilk aylar olduğu için baya zor geçiyo bulantilar istahsizlik derken hiçbişey yemeden 3 ayimiz bitti bundan dolayı 4 kilo kadar kaybim oldu randevuya gittiğimde tartmadi bile bende kendim tartildim sonra ilaç falan yazdı sıfır takip yani değişik guvenipde gidiyoruz sonuçta devletten farksız suan benim için durum

ZATEN ZÜBEYDE HANIMDAN GELME ÖZLEM HANIM

GÖNÜL HANIM KİLOMA VE TANSİYONUMA BAKTIKTAN SONRA USG DE BAKIYOR

Ewet oyleymis bu cuma için gönül Hanımdan randevu aldım umarım iyi geçer

Peki doğuma falan gönül hanımmı giriyomuş biliyomusunuz? Daha önce doğum yapan biri var mı acaba
Malesef mesai saati dışında girmiyorlar canım.Bende Hilal hanımın hastasıyım.Çok ilgili çok memnunum ama geçen ay bu konuyu görüştüm ve kendi ağzından duydum.'Evden doktor gelmiyor zaten sürekli nöbetçi kadın doğumcu var.'dedi. Epey canım sıkıldı şu an 34. haftamdayım yarın yine kontrolüm var ve ne yapacağım nerede doğum yapacağım çok kararsızım.

Aa kötü olmuş öyle olması yaa.. Bunu bende sorucaktım kendi doktoruma unutmuşum bi daha ki randevu da artık

Bende ilk oglumda ozlem hnma gittim ama cok rahat dogum yaptim dogumada kendisi girdi oyle denk geldi allaha sukur 2 bebegim olursa yine ona gidicem migde bulantilarimi birtek o gecirebildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…