Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
evet mutlaka çıkarıyorum.eğer dışarı çıkamazsak balkona çıkıyoruz.ben yakında işe başlayacağım dedesi hergün parka götürecek onu güneş alması için.gün içinde güneş tepede değilken öğlen sattleri hariç çıkarıyorum.üzerinde kıyafeti varken 15-20 dk yazın kıyafet yokken 5 dk d vitamini karşılaası için yeterli.özellikle kış güneşini kaçırmayın diyor doktorlar. güneş kremi konusuna gelince biz sebamed kullanıyoruz.
evet mutlaka çıkarıyorum.eğer dışarı çıkamazsak balkona çıkıyoruz.ben yakında işe başlayacağım dedesi hergün parka götürecek onu güneş alması için.gün içinde güneş tepede değilken öğlen sattleri hariç çıkarıyorum.üzerinde kıyafeti varken 15-20 dk yazın kıyafet yokken 5 dk d vitamini karşılaası için yeterli.özellikle kış güneşini kaçırmayın diyor doktorlar. güneş kremi konusuna gelince biz sebamed kullanıyoruz.
Henüz öğlen güneşi yakmaz ki. Kış geri geldi burda ankarada. Ben öğlenleri çıkarıyorum çünkü ancak o zaman güneş etkisini gösteriyor. Zaten güneş de gidebiliyor öğleden sonra. Ben hergün çıkarmaya çalışıyorum güneş olduğu müddetçe.
size uygun her saatte çıkarabilirsiniz.ister öğlen olsun ister öğleden sonra direk güneşin önüne çıkarmayın en azıdan kafasına bir şapka verin.
ben sebamet krem almıştım ama toplam üç kere filan kullandım sonrasında nedense gerek duymadım kullanmıyorum
Yazın sabah ya da öğleden sonra, kışın mümkün olduğunca öğlen saatlerinde. Ama her hava sıcaklığında, yaz, kış, yağmur, kar demeden 10 dk bile olsa çıkarıyorum. Soğuğa da alışmalı...
Ülkemizde çocuklar genelde kışın dışarı çıkarılmadığı için en ufak bir soğukta hemen hasta oluyor malesef.