Bahar depresyonu mu bu?

gidicem canım sağol buayıda geçireyimde, dediğim gibi kürtaj kötü etkiledi, bu ayda gebe kalamassam gideceğim zaten bakalım hayırlısı, zaten ilk kez bu denli uzun sürdü

canımm geçen sene kafatasım çatladı başağrısından 20 gün durmadı .. delirdim ama.. göz doktoruna gittim.. meğer gözler bozulmuş kafa ondan ağrıyormuş :)) bir taktım gözlükleri.. majezik gibi valla.. kesti attı :)) bir düşün derim:)

ya bahar gelsin diye beklerken birgün ince giyinip yağmura yakalandım, bir gün mont giyip güneşte montla kazakla dolaştım sinirlerim gerildi belki de ondan böyle oldum bilemiyorum

nasıda bıldım bak depresyondan kutruldun cnm boşuna bunaltma kendını bende geçen gun markete gıderken hiç yağmur yoktu dönüşte sankı üzeime kovayla su boşaltmışlar gıbıydım eşim dıyo sana ne oldu

teşekkürler evet oda olasılıklar arasında, önce nörolojiye gideyimde ordan bişi çıkmazsa (ki umarım çıkmaz) göz hekiminede gideceğim, ayırca sizede geçmiş olsun

pazar yağmur yağarsa gelinliğin üstüne yağmurluk giyicem .. birde çok üşürüm ben.. atkıda sarmak lazım.. lastik çizme birde.. havada hiç umut yok gibi..dış mekan fotoğraf çekimi yapıcaz eyvah!! depresyonun kralıı bende kralı :)))

harbiden ya ne çektim ben vasfiye teyze yok yok moralim düzeldi biraz ya konuyu açmışım iyiki
bu arada senin yorgunluğun adetin uzun sürmesinden de kaynaklı olabilir, vücut çok kan kaybetmiştir.

Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun :26: evet kürtaj sonrasında düzensizlikler olabiliyor.
Baş ağrısı buara bende de sık oluyor ama bende migren sinüzit ne ararsan mevcut
Şu suyu içemiyorum işte
Günde 6bardak anca tutar içtiğim su.

Pretty allah iyiliğini versin
Günah keçisi yaptın bahar depresyonunu
Başına ne gelyorsa bahardandır diyenlerden olacaksın sen de
Şaka maka uzun sürerse bir doktora görün ihmal etme

ozamans enı pazar gunu haberlerde ızleyebılırız

yağmurluklu çamurluklu gelin

sıkma canını hava açar çok değişken çünkü

Öyle deme :26: belki düzelir hava...
Hangi şehirdesin el birliğiyle yağmura hayır duasına çıkalım

harbiden ya ne çektim ben vasfiye teyze yok yok moralim düzeldi biraz ya konuyu açmışım iyiki
bu arada senin yorgunluğun adetin uzun sürmesinden de kaynaklı olabilir, vücut çok kan kaybetmiştir.

olabilir tabi
bu arada konu açtığın harbi iyi oldu bugün fazla konu açan olmamış, benimde işler kesat zaten oturup duruyorum iş yerinde keyiflendim azcık gülistan

şal falan alırsın yanına canım bir de şemsiye, altındaki ayakkabı görünmeyecek lastik çizme giysende birşey olmaz bence salonda değiştirirsin; mutluluklar dilerim

eneeeeeeee pazara düğünmü varki
allah mutluluk versin sana bir ömür boyu inş.

dış mekan çekimlerine gelince ben kendi fikrimi söyleyeyimmi
dış mekan çekimleri güzel ama aşırı sanatsal, yani ön planda olan gelin damat değilde ordaki sanat oluyor bana göre yani sen güzel eşin yakışıklı adamsa iç mekan çekimleride gayet güzel olur bence

olabilir tabi
bu arada konu açtığın harbi iyi oldu bugün fazla konu açan olmamış, benimde işler kesat zaten oturup duruyorum iş yerinde keyiflendim azcık gülistan

ya düşün demek ki herkes depresyonda konu açacak hali yok kimsenin; ben gene kendimde o gücü buldum açtım konumu

ahahahah çok tatlısın canım ya :))) istanbuldayım:))

Pazar günü
Meteoroloji : parçalı bulutlu yer yer güneşli ve 9-16 derece arası

Havadurumu arçalı bulutlu ve 15 derece

Havadurumu15 : az bulutlu 12 derece

Cnn: çok bulutlu 12 derece

Yandex : yer yer güneşli 18 derece

Fotokedicim bak kaç yere göz attım ama hiç yağmur gözükmüyor
İnşallah yağmursuz atlatacaksın düğün gününü.

ayy canımsınn :)) oldum olası sevmedim su havaları.. ben güneş çocuğuyum.. kesin önceki hayatımda kertenkeleydim valla :))

artık kısmet neyse bakıcaz bakalım:)) efenim nickimdende anlaşılacağı üzere fotoğraf işi ile meşgulüm:)) hiç bir flash spot güneşin yerini tutmuyor.. fotoğraflarıda paylaşacağım sizlerle :))

harbi sana yazdıktan sonra fark ettim dedim galiba çekimi kendisi yapacak yada bir arkadaşı şipşakcı oldunu anladım yani :)))
fakat itiraf et bakalım gelin yada damat çirkin olunca fotolarda sanatsallığı daha çok kullanıyorsunuz değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…