• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar depresyonu mu bu?

Benim adetim genellikle hep 5 gun once olur doktor bunun normal oldugunu soyledi,benim adetimde 5,5 gun surer ama sizinki 11 gun suruyormus doktorlar adetin 9_10 gune kadar surmesini normal karsiliyorlar ama 10 ve uzeri durumlarda doktora gidilmesini tavsiye ediyorlar.

gidicem canım sağol buayıda geçireyimde, dediğim gibi kürtaj kötü etkiledi, bu ayda gebe kalamassam gideceğim zaten bakalım hayırlısı, zaten ilk kez bu denli uzun sürdü

G-string_Giyen_Su_Aygiri öncelikle nikini çok seviyorum arada hipolara bakıp acaba g string giyseler nasıl olur diye düşünmedim değil senin nikini gördüğümden beri :1::1::1::1::1:

ben yakın zamanda kürtaj geçirdim adet düzenimi ona bağlıyorum açıkcası, uykum zaten sürekli ballıdır benim çok severim uykuyu ama elime geçmez
fakat baş ağrısı işte onu bilmiyorum
ama yazdıkların için sağol zaten suyu çok içiyorum nerdeyse mutfakta hortum bağlıcam masama o derece

canımm geçen sene kafatasım çatladı başağrısından 20 gün durmadı .. delirdim ama.. göz doktoruna gittim.. meğer gözler bozulmuş kafa ondan ağrıyormuş :)) bir taktım gözlükleri.. majezik gibi valla.. kesti attı :)) bir düşün derim:)

ya bahar gelsin diye beklerken birgün ince giyinip yağmura yakalandım, bir gün mont giyip güneşte montla kazakla dolaştım sinirlerim gerildi belki de ondan böyle oldum bilemiyorum :14:

nasıda bıldım bak depresyondan kutruldun cnm boşuna bunaltma kendını bende geçen gun markete gıderken hiç yağmur yoktu dönüşte sankı üzeime kovayla su boşaltmışlar gıbıydım eşim dıyo sana ne oldu :52::52:

canımm geçen sene kafatasım çatladı başağrısından 20 gün durmadı .. delirdim ama.. göz doktoruna gittim.. meğer gözler bozulmuş kafa ondan ağrıyormuş :)) bir taktım gözlükleri.. majezik gibi valla.. kesti attı :)) bir düşün derim:)

teşekkürler evet oda olasılıklar arasında, önce nörolojiye gideyimde ordan bişi çıkmazsa (ki umarım çıkmaz) göz hekiminede gideceğim, ayırca sizede geçmiş olsun

pazar yağmur yağarsa gelinliğin üstüne yağmurluk giyicem .. birde çok üşürüm ben.. atkıda sarmak lazım.. lastik çizme birde.. havada hiç umut yok gibi..dış mekan fotoğraf çekimi yapıcaz eyvah!! depresyonun kralıı bende kralı :)))

:53::53::53::53::53::53::53::53:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aklıma şimdi ne çektin be prettywoman89 ne çektin diye bir yorum yapmak geldi

kız şakamı yapıyosun bunun içinmi o sondaki ağlayan similey
hemen akuta haber vereyim bunun içinse zira çok elem bir durum ince giyinip yağmura yakalanmak, hele sonrasıda kazakla sıcakta dolaşmak aman aman evlerden ırak :1::1::1::1::1::1:

affına sığınıyorum ama gülüm bu latifeyi yapmak geldi içimden

harbiden ya ne çektim ben vasfiye teyze :14: yok yok moralim düzeldi biraz ya konuyu açmışım iyiki :32:
bu arada senin yorgunluğun adetin uzun sürmesinden de kaynaklı olabilir, vücut çok kan kaybetmiştir.

G-string_Giyen_Su_Aygiri öncelikle nikini çok seviyorum arada hipolara bakıp acaba g string giyseler nasıl olur diye düşünmedim değil senin nikini gördüğümden beri :1::1::1::1::1:

ben yakın zamanda kürtaj geçirdim adet düzenimi ona bağlıyorum açıkcası, uykum zaten sürekli ballıdır benim çok severim uykuyu ama elime geçmez
fakat baş ağrısı işte onu bilmiyorum
ama yazdıkların için sağol zaten suyu çok içiyorum nerdeyse mutfakta hortum bağlıcam masama o derece

Teşekkür ederim canım :29:
Geçmiş olsun :26: evet kürtaj sonrasında düzensizlikler olabiliyor.
Baş ağrısı buara bende de sık oluyor ama bende migren sinüzit ne ararsan mevcut :27:
Şu suyu içemiyorum işte :37:
Günde 6bardak anca tutar içtiğim su.

teşekkür ederim canım yani abartıyor muyum bilmiyorum da büyük bir isteksizlik var herşeye karşı; cinsellik konusunu bilmiyordum bende ona karşı da isteksizlik var ki normalde öyle değildim, bak onu da buna bağlayıverdim gitti :32:

Pretty allah iyiliğini versin :27:
Günah keçisi yaptın bahar depresyonunu :27:
Başına ne gelyorsa bahardandır diyenlerden olacaksın sen de :9:
Şaka maka uzun sürerse bir doktora görün ihmal etme :31:

pazar yağmur yağarsa gelinliğin üstüne yağmurluk giyicem .. birde çok üşürüm ben.. atkıda sarmak lazım.. lastik çizme birde.. havada hiç umut yok gibi..dış mekan fotoğraf çekimi yapıcaz eyvah!! depresyonun kralıı bende kralı :)))

ozamans enı pazar gunu haberlerde ızleyebılırız

yağmurluklu çamurluklu gelin :9::9::9:

sıkma canını hava açar çok değişken çünkü

Öyle deme :26: belki düzelir hava...
Hangi şehirdesin el birliğiyle yağmura hayır duasına çıkalım :24:

harbiden ya ne çektim ben vasfiye teyze :14: yok yok moralim düzeldi biraz ya konuyu açmışım iyiki :32:
bu arada senin yorgunluğun adetin uzun sürmesinden de kaynaklı olabilir, vücut çok kan kaybetmiştir.

olabilir tabi
bu arada konu açtığın harbi iyi oldu bugün fazla konu açan olmamış, benimde işler kesat zaten oturup duruyorum iş yerinde keyiflendim azcık gülistan :1::1::1:

şal falan alırsın yanına canım bir de şemsiye, altındaki ayakkabı görünmeyecek lastik çizme giysende birşey olmaz bence salonda değiştirirsin; mutluluklar dilerim :16:

eneeeeeeee pazara düğünmü varki
allah mutluluk versin sana bir ömür boyu inş.

dış mekan çekimlerine gelince ben kendi fikrimi söyleyeyimmi
dış mekan çekimleri güzel ama aşırı sanatsal, yani ön planda olan gelin damat değilde ordaki sanat oluyor bana göre yani sen güzel eşin yakışıklı adamsa iç mekan çekimleride gayet güzel olur bence

:37::37:

olabilir tabi
bu arada konu açtığın harbi iyi oldu bugün fazla konu açan olmamış, benimde işler kesat zaten oturup duruyorum iş yerinde keyiflendim azcık gülistan :1::1::1:

ya düşün demek ki herkes depresyonda konu açacak hali yok kimsenin; ben gene kendimde o gücü buldum açtım konumu :32:

ahahahah çok tatlısın canım ya :))) istanbuldayım:))

Pazar günü
Meteoroloji : parçalı bulutlu yer yer güneşli ve 9-16 derece arası

Havadurumu :parçalı bulutlu ve 15 derece

Havadurumu15 : az bulutlu 12 derece

Cnn: çok bulutlu 12 derece

Yandex : yer yer güneşli 18 derece

Fotokedicim bak kaç yere göz attım ama hiç yağmur gözükmüyor :3:
İnşallah yağmursuz atlatacaksın düğün gününü.:31:

Pazar günü
Meteoroloji : parçalı bulutlu yer yer güneşli ve 9-16 derece arası

Havadurumu :parçalı bulutlu ve 15 derece

Havadurumu15 : az bulutlu 12 derece

Cnn: çok bulutlu 12 derece

Yandex : yer yer güneşli 18 derece

Fotokedicim bak kaç yere göz attım ama hiç yağmur gözükmüyor :3:
İnşallah yağmursuz atlatacaksın düğün gününü.:31:

ayy canımsınn :)) oldum olası sevmedim su havaları.. ben güneş çocuğuyum.. kesin önceki hayatımda kertenkeleydim valla :))

eneeeeeeee pazara düğünmü varki
allah mutluluk versin sana bir ömür boyu inş.

dış mekan çekimlerine gelince ben kendi fikrimi söyleyeyimmi
dış mekan çekimleri güzel ama aşırı sanatsal, yani ön planda olan gelin damat değilde ordaki sanat oluyor bana göre yani sen güzel eşin yakışıklı adamsa iç mekan çekimleride gayet güzel olur bence

:37::37:

artık kısmet neyse bakıcaz bakalım:)) efenim nickimdende anlaşılacağı üzere fotoğraf işi ile meşgulüm:)) hiç bir flash spot güneşin yerini tutmuyor.. fotoğraflarıda paylaşacağım sizlerle :))

artık kısmet neyse bakıcaz bakalım:)) efenim nickimdende anlaşılacağı üzere fotoğraf işi ile meşgulüm:)) hiç bir flash spot güneşin yerini tutmuyor.. fotoğraflarıda paylaşacağım sizlerle :))

harbi sana yazdıktan sonra fark ettim dedim galiba çekimi kendisi yapacak yada bir arkadaşı şipşakcı oldunu anladım yani :)))
fakat itiraf et bakalım gelin yada damat çirkin olunca fotolarda sanatsallığı daha çok kullanıyorsunuz değilmi :9::9::9:

Back