• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar depresyonu mu bu?

harbi sana yazdıktan sonra fark ettim dedim galiba çekimi kendisi yapacak yada bir arkadaşı şipşakcı oldunu anladım yani :)))
fakat itiraf et bakalım gelin yada damat çirkin olunca fotolarda sanatsallığı daha çok kullanıyorsunuz değilmi :9::9::9:

ben daha çok doğum- bebek fotoğrafları çekiyorum.. şu balayından gelelim web sitesi yapıcam birtane :)) aynen tahminin gibi fotoğrafları reklamcı bir arkadaşım çekecek.. hiç yalanım yok direkt söyliyim.. malzeme iyi olunca tıpkı güzel bir manzaranın resmini çizmek nasıl keyif verirse bir ressama daha photoshop yapmadan ham fotoğrafı bile beğenmek fotoğrafçıyı daha bir ateşliyor.. çirkin demiyelimde bazı fiziksel beğenilmeyen şeyler varsa onlarda shopla düzeliveriyor :)) inan ben şöyle ayırıyorum.. mesela kız oğlan bir içim su ama poz vermeyi bilmiyor ifadesi zayıf.. işte o zaman shopunda yapabileceği sınırlı :)) fotojeniklik bence poz vermeyi bilmek :))

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back