Göz yanması da varmı özellikle bundan şikayetçiyim bide hangi ilacı kullanıyorsunuzBen de alerjiğim hatta bahar aylarında alerjik astım atakları geçiriyorum. Bilaxten kullanmayı denedin mi bacım uyku yapmayan bir antihistaminik ve kullanımı çok konforlu. Şu an hamilelik sebebiyle kullanamıyorum ama berbat haldeyim inan ki. Alerjik astım dönemlerinde levmont kullanıyordum o da uyku yapıyor. İlaçsız geçmiyor. Tavsiyem bir de sürekli burum temizliği yapman özellikle deniz suyu ile.
Hangi ilaç sizinki bide göz yanmasına da iyi geliyor muBen 12 ay sürekli alerji ilacı içiyorum akşam için sabaha iyi olursunuz . Mesela akşam 21:00 de için ki sabaha kolay uyanın zaten birkaç gün içtikten sonra bünyeniz alışacak
Sinüslerim doluyor. Burnum kaşınıyor. Boğazım ağrıyor. Hapşuruyorum. Zaman zaman başım çok ağrıyor. Hep sümüklüyüm. İlaç kullanmıyorum. Kullansam geçer mi acaba bunlar.
Hafifletir tabikiSinüslerim doluyor. Burnum kaşınıyor. Boğazım ağrıyor. Hapşuruyorum. Zaman zaman başım çok ağrıyor. Hep sümüklüyüm. İlaç kullanmıyorum. Kullansam geçer mi acaba bunlar.
Benimki ağır levmont öksürüğümü filan kesiyor benim göz yanmam yokHangi ilaç sizinki bide göz yanmasına da iyi geliyor mu
gözüme vuruyor benim yaGece ic kiz, nasilsa yatmadan once mallassan da bir sey olmaz :)
gözüme vuruyor benim ya
Göz yanması da varsa en iyisi doktora danışmak tabi. Ben alerjik astım atakları geçirdiğim dönemlerde levmont kullanıyorum çok ağır bir ilaç ve uyku yapıyor ama normal zamanda bilaxten kullanıyorum. Bilaxten uyku yapmıyor. Şu an herhangi bir ilaç kullanmıyorum hamilelik sebebiyle, bu süreçte de deniz suyu ile burun sinüs temizliği yapıyorum iyi geliyor.Göz yanması da varmı özellikle bundan şikayetçiyim bide hangi ilacı kullanıyorsunuz
Hangi damla evet bana Zaditen ve suni göz yaşı vermiş ama onlar iyi gelmiyor sen hangi damlayı kullanıyorsun canm .(Doktora gittin mi kiz, goz icin ayrica damlalar var. Benim de nedense tek gozum kasiniyor, ben damla kullaniyorum.
Başka varmı bu durumu yaşayan kızlarrrrHangi damla evet bana Zaditen ve suni göz yaşı vermiş ama onlar iyi gelmiyor sen hangi damlayı kullanıyorsun canm .(
Montelulast iyi gelmedi kesinlikle diğerini kullanmadımMontelukast kullandınız mı ? Bi de quercetin alerjiye iyi geliyor
Nazal yıkama yapın haftada bir iki defa. Sinüs boşalmazsa diğer şikayetleriniz geçmezSinüslerim doluyor. Burnum kaşınıyor. Boğazım ağrıyor. Hapşuruyorum. Zaman zaman başım çok ağrıyor. Hep sümüklüyüm. İlaç kullanmıyorum. Kullansam geçer mi acaba bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?