- 26 Haziran 2012
- 24
- 0
9 gün oldu ameliyat olalı. bahadır bey ve ali bey aynı anda yaptılar. sorusu olan varsa ozel mesaj ile cevaplayacağım.
7 şubatta bahadır beye amelıyat oldum. ve goren her arkadasım cok begendı cevremde tanımadıgım ınsanlar arkadaslarım ve bırcok ınsana da talep uzerıne numarasını verdım. ılk 2 ay kolay olmadı ama bunun aksı de mumkun degıl sonuçta acı bır gercek var o da bıcak altına yatıyorsunuz elınız kesılse nasıl hemen yaygara koparyorz dımı. doktor bey cok onemlı ıslemler yapıyor amelyat sonrası 3 gun bıraz zorlu agrı tampon ,cıkarırken canınızın yanması,dikişler alınırken hafif bir acı da dogal sonucu buyuk bır ozguven netıcede katlanmak bır okadar da zor ama unutuluyor. tavsıyem hafıf doz sakınlestırıcı kullann amelıyat sonrası cabuk atlatmaya yardımcı oluyor.buarada ılk alçı alındıgında burun kocaman sısmıs oluyor ve cok havada duruyor aldanmayın bu gecıcı bır surec fazla da aynalara bagımlı olmayın uzanın dınlenın:)
benim burnumun şekli tam oturmadı ama eskisi ile kıyaslarsam çok çok iyi. Başlarda çok kalkık ve şişti. Çok ağladım çok korktum öyle kalır diye buradaki her estetik olan da aynı kaygıyı taşıyor zaten 3 ayda şişlikler iniyor burunda iniyor. yani işin püf noktası bır sakınlestırıcı ya da uyku hapı alın eger amelıyat sonrası benım gıbı aglama nobetlerı gecırırken uyku sahane hıssettıryor bırde resım cekın bol bol farkı resımlerde cok daha net goreceksınız ozaman mutlu olcaksınız 1 gün bile farkediyor. yuzunuze burnunuza odemlerı atmak ıcın masaj uygulayın buzu eksık etmeyın ılk aydan bahsedyrm. aklıma geldıkce yazıyorum ısınızı kolaylastıracak seylerı. rahat uyku uyumak ıcın tampon cıkana kadar oturur pozısyonda uyursanız daha ıyı oluyor. uyku duzenı ve regl duzenı degısınce bıraz sınırler bozuluyor. ama en onemlısı hedefınız daha ıyı bır gorunum ıse yapın. ufak tefek seyler varsa burnunuzda yapmayın ucu sarkmıs yahut bol kemıklı bır burnunuz varsa hc durmayın ama ufak degısıklıkler ıcın de amelıyatı tavsıye etmıyorum. bunun zorlu bır surec oldugunu ama yıne de 1 aydan sonra rahatlayacagınızı soyleyebılırım.
ben 1 ay önce ameliyat oldum alçı çıktıktan sonra çok şişti biraz indi ama hala beğenmiyorum domuz gibi oldum umarım şişlikler okullar açılmadan iner
ben 1 ay önce ameliyat oldum alçı çıktıktan sonra çok şişti biraz indi ama hala beğenmiyorum domuz gibi oldum umarım şişlikler okullar açılmadan iner