Bahadır İmer hakkında bilgi?

kaiti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
191
0
kızlar burda bi bayan bahadır imer e burun ameliyatı olmuş fotosunu görünce çok beğendim bende aynı doktora ameliyat olmayı düşünüyorum ama burda o kadar çok doktor var ki kararsız kaldım bahadır imer e ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim...

aynı fikirdeyiz sanırım ama yardımcı olan kimse olmadı şimdiye kadar herhalde?

cuma günü ameliyat olacağım, bu dr a ameliyat olan arkdaşlar bana düşüncenizi acil iletebilirseniz sevinirim..

cuma günü ameliyat olacağım, bu dr a ameliyat olan arkdaşlar bana düşüncenizi acil iletebilirseniz sevinirim..

selam ahu76, öncelikle geçmiş olsun. Bahadır Beye Ocak ayında ben de ameliyat olucam. ama olmadan senin tavsiyelerin olabilir belki.

bahadır beyle ön görüşmeye gittim kbb uzmanı ali rahimi beyle birlikte giriyorlar ameliyata fiyatıda gayet uygun özel hastane olmasına rağmen ama burun tasarımım güzel olmadı karar verirsem ikince kez tekrar gidip bir tasarım yaptırcam ama gösterdiği hastaların yaptığı burunlar gerçekten çok uyumluydu

selam ahu76, öncelikle geçmiş olsun. Bahadır Beye Ocak ayında ben de ameliyat olucam. ama olmadan senin tavsiyelerin olabilir belki.

Merhaba, ben foruma yeni oldum. ameliyatınızı olmuşsunuzdur sanırım. ben de bahadır beyi düşünüyorum, kbb doktoruyla beraber ameliyata girmelerini beğendim. ama yaptığı burunları hiç görmedim. sizinki nasıl oldu acaba? ve fiyatını da söyleyebilir misiniz?

Bhadır İmere ameliyat olacağım diyen kimseden haber yok bu sitede, araştırıyorum doktoru ama sonuç paylaşan yok. Anlayamadım.. :S

2 hafta önce bahadır imer beni ameliyat etti suanda 2 hafta geçti burnum yüzüme oturmaya basladı doğru bir seçim yaptığımı anlıyorum fazla morluğum bile olmadı doktorum cok ilgiliydi ve cok rahatlatıcı konustu işindeki gerçekten profesyonel olmus bi doktor suanda burnum ve yüzüm şiş ama fikir olsun diye resim ekliycem bahadır imer e bana güzel bir burun yaptığı için teşekkür ediyorum.

Bhadır İmere ameliyat olacağım diyen kimseden haber yok bu sitede, araştırıyorum doktoru ama sonuç paylaşan yok. Anlayamadım.. :S

didecinnacım kusura bakma uzun zamandır siteye girmiyordum girsem bile bana hiç mesaj geldiğini düşünmediğim için mesaj bölümüne bakmıyordum şans eseri gördüm az önce benim ameliyatın üzerinden 5 ay geçti burnumdan genel olarak memnunum nefes almam süper daha önce hiç bu kadar iii nefes alamıyordum ama daha tam oturmadı burnum burun ucum hala uyuşuk ve sol tarafta hala şişlikten dolayı hafif yamukluk var belli olmuyor ama ben biliyorum ya beni rahatsız ediyor..bahadır hoca ve ali hoca çok şeker ve işlerini gerçkten ii yapıyorlar ve arkasındalar hastlarının ..burnumda o kadar doğalki estetikli olduğu asla belli bile değil beni görmeyenler bile estetik olduğumu anlamıyorlar sadece bir değişiklik var ama ne bilemiyorum diyorlar o kadar bir kere para için olmayacak şeyleri yapalım diyen bir doktor değil gerek yoksa söylüyor kusur bulmuyor sana illa para kazanayım ...beni ameliyata ikna eden hocanın samimiyeti tecrübesi oldu zaten yani kısacası özetlemek gerekirse eğerki ameliyat olmayı düşünüyorsan önce git konuş kendinde orda anlıyacaksın zaten ben memnununm burnumdan bire tam otursa çok güzel olucakta işte zamanı var daha malesef

Merhabalar yaklaşık 3 hafta önce size fikir olması açısından bir fotomu koymustum suanda ameliyat olalı 1.5 ay oldu yüzümde daha fazla değişim var burnumdada öyle tekrar bir fikir olsun diye yandan bir fotoğrafımı koyacagım.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar burun ucu kalkık olmaması için doktor bahadır beyle gorusmek gerekiyor ben o konuda çok hassasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…