Bağlantınız var

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.698
9.573
358
Kızlar,messengerda bağlantınız var ne demek... benim telefonumda kayıtlı olan biri mi öyle gözüküyor... yoksa birbirimizde mi kayıtlı oluyoruz? Bu kişi messengerı facebook olmadan kullanıyor yani orda arkadaş değiliz.... kafam karıştı ne zaman bağlantım oldu bilmiyorum hiçç:kızgın:

Bi ara eklemiştim. Off ama eklediğim zaman bağlantı isteğini kabul etmiş vs oluyordu kafam karıştı. Sildim ben onu rehberden. Önemsiyormuş gibi oldum:KK76:
İşte bir ara ekleyip silince öyle oluyor. En temizi engelleyin gitsin rahatsız olduysanız.

Kızlar,messengerda bağlantınız var ne demek... benim telefonumda kayıtlı olan biri mi öyle gözüküyor... yoksa birbirimizde mi kayıtlı oluyoruz? Bu kişi messengerı facebook olmadan kullanıyor yani orda arkadaş değiliz.... kafam karıştı ne zaman bağlantım oldu bilmiyorum hiçç:kızgın:
Mesengerda ayrı bir uygulama oldu artil face de olmayan arkadas mesengerda oluna biliyor facede baglantiya bak bakalim yoksa mesengerda konustuysan önceden baglanti olabilir.

Mesengerda ayrı bir uygulama oldu artil face de olmayan arkadas mesengerda oluna biliyor facede baglantiya bak bakalim yoksa mesengerda konustuysan önceden baglanti olabilir.
Orda konuşmadık bi ara bende kayıtlıydı. Listeden otomatik eklediysem bağlantı isteği göndermiş olmuyor muyum? Bağlantınız var yazıyor anlayamadık. Annem de şaşırdı.

Back
X