Bağlantılı uçuş

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar bişey soracam bağlantılı uçuşlarda ilk uçak rötar yapınca diğerini bekletiyorlar mı ikinci uçağı yani bi bilginiz var mı çok acil cevap yazar mısınız

Bu bağlantılı uçuşu hangi havayolundan aldığınıza bağlı. Örneğin siz direkt thy üzerinden uçuş rotanızı aldıysanız ve bu uçuşta aktarmalar varsa diğer uçuşu bekletmez ama sizi bir sonraki en yakın uçuşa yerleştirmek zorundadır. Ama ayrı hava yollarından alım yaptıysanız bilet yanar.

uçak içerisindeki onlarca (belki de yüzlerce) yolcuyu bekleteceklerini sanmıyorum.
eğer aynı hava yolu şirketiyse aktarmalar, bir sonraki uçuşa sizi alırlar ücretsiz olarak.

Hayır bekletme falan olmaz olur mu öyle şey sizin özel jetiniz değil ki :) Bir sonraki en yakın uçuşa alınırsınız.

Turla gidiyoruz aynı havayolundan aldık bileti bilemiyorum

Tabii ki hayır...herkes aynı uçakla bağlantı yapmıyor ki... aradaki süre azsa diğer kapıya git falan çok sıkıntı oluyor, el bagajınız aman ağır olmasın.

Ay iyi ki sormuşum bide bize bekletiyoruz dedi THY
Yanlış anlaşılma vardır,bekletemezler.. otobüs mü bu canım :) en yakın uçuşa ayarlarlar,eğer gün içinde yoksa gece kalışınızı ayarlarlar vs.. başıma geldi bikere tövbeliyim denecek duruma geldim

Özel uçak kiralamadıysanız beklemez tabii ki.
Uçak beklemez, beklenir. :)

Normal kosullarda bekletmezler tabiki.
Ama bekletiyoruz demisler. Demekki bisey biliyorlar. Konunun icinde degiliz, duzenleme nasil oldu, careler ne oldu bilmiyoruz.
Kk olarak yoldan gecen insanlar gibiyiz, ne bilelim senin ucaginin kalkip kalkmiycagini.
Yetkililere sormak gerek. Tekrar ara bilgi al.

Onların yüzünden olan herşeyden havayolu mesuldur bekletirlerse bile sizi yine aynı yere ulaştırmaya mecburlar hatta konaklama yeme diye biliyorum ben ayrıca bu kadar pimpirikli olmayın yahu eğer tur olan yere siz kendiniz gidecekseniz bir gün önceden gidin isinizi sağlama alin

Yalnız birkaç yıl önce bizim koskoca THY uçağı yolcu beklemişti. İstanbul-ABD uçağı bir de. Kaç saat o koltukta oturup kalkmayı bekledik hatırlamıyorum. Şaka gibiydi. Sonra ben tee ABD'deki aktarma uçağımı kaçırdım tabii ki istanbul'da beklerken. Tabii ki benim mağduriyetimi gidermişti Thy ama çok saçmaydı yani yolcu bekleyeceğiz diye kaç yüz kişiyi kıtalararası yolculukta geciktirmek... Belki sizinki de bekler yani diyeceğim ama beklememeli, normali vaktinde kalkmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…