Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul-Viyana-Polonya uçuşumuzda Viyana uçağı 4 saat rötar yapmıştı , dolayısıyla diğer uçağı kaçırmıştık. THY konaklamamız için ücretsiz otel ayarladı , ertesi uçağa da bilet vermişlerdi
Ne kadar yakin ki aktarma yapacaginiz ucak? Bence bunlari dert etmeyin. Tur sirketi zaten ona gore ayarlamistir. 1-2 saat arasi olan aktarma ucuslarimda dahi sıkıntı yasamadim.
bekletmezler ama ılk ucak rotar yaparsa ılk ucagın fırması sıze en yakın ucus ıcın bır bılet ayarlamak zorunda ben sahsen ılk yurt dısı tecrubemde abd ye gıtmıstım ve tek basına ıdım aktarmalı ucusla gıttım ama rotardan oturu pasaport kontrolu vs ucagım kactı fırma bana ucretsız bır ucak bıletı ayarladı bır sonrakı en yakın ucus ıcın.... ve aktarma yapılan fırmalar farklı ulkelere aıt fırmalar ıdı...