- 17 Mart 2021
- 12
- 0
- 1
- Konu Sahibi Tugce kara
-
Ortada bişey yok zaten sadece merak ettim inanmam zaten büyü falan sadece bı sitede denk geldim burayada yazmak istedimSene olmuş 2021... o kadar merak edecek şey varken bunu mu merak ettiniz... kendinizi baska konularda gelistirmeye çalısın ki artık bu yıllarda bu zihniyetleri görmeyelim olur mu...
Benle bir ilgisi yok ben yaptırmayacagim yani no problemKos yaptir sonra ask büyüsü yaptırmaya gittigimi hatirliyorum ne olduysa hamile kalmisim diye konusurken Muge Anlı da izleriz seni
Bencede öyle çok fazla dolandırma varhayır tutmuyor.
Çoğu dolandırıcı o yıldızcı , muskacı adamların
Burada bu konuları açmak yasak haberiniz olsunOrtada bişey yok zaten sadece merak ettim inanmam zaten büyü falan sadece bı sitede denk geldim burayada yazmak istedim
Bilmiyordum neden yasakBurada bu konuları açmak yasak haberiniz olsun
Kizlar etiketlemis zatrn mune hanımı birazdan o açıklarBilmiyordum neden yasak
AnladımKizlar etiketlemis zatrn mune hanımı birazdan o açıklar
Bencede öyle yani her plotonik kendine istediğini secerdiDusunsene boyle birsey gercekten var; onune gelen en yakisikli buldugu adami, unluyu kendine asik ediyor ahahahah
En zengini en elitini falan...
Sacmalamayin Allah askina.
Bir insan sizi siz olduguiz icin sevsin, ufuruklendigi icin degil.
Gerçekten mi ya nasıl oldu o işBen yaptım kördüğüm oldu pişmanım.
Çok travmatik. Yapıştı adam. Ben bundan vazgeçtim bu benden vazgeçmedi.Gerçekten mi ya nasıl oldu o iş
Dene,mutlu olunuyorsaTabiki biliyorum büyü yapanida yaptıraninda yerini ama sadece gerçek hayatta tutuyor mu yoksa o sitenin dolandırıcıligi mi diye düşündüm bilemedim genelde de herkes mutluyuz demiş garip geldi bana
Evet evet işe yarıyor. Ben eşime yaptım 20 yıl kesin bende. Patronuma yaptım 30 yıl kesin işteyim. Şİmdi sırada toy... firması var, ilk çıkan arabayı bana bağlasınlar diye gideceğim o şarlatanlara.Gerçekten işe yarıyor mu böyle şeylere hiç inanmazdım ama dikkatimi çekti tutuyor mu büyü işleri özellikle aşk büyüleri
Ben
Ahahaha korona zamanı, tükürüklü olan favorim.Tabi ki oluyor ben yapıyorum. Gözü kimseyi görmez kör oluyor. Nefesim tükürüğüm çok kuvvetli
Yaaa kıyamam düğümüm diyormuş birde.Çok travmatik. Yapıştı adam. Ben bundan vazgeçtim bu benden vazgeçmedi.
Git diyom bağlandım. Düğümüm diyo.
Bağlama büyüsüyle seni sevecek olması senin için tatmin edici yani ?Gerçekten işe yarıyor mu böyle şeylere hiç inanmazdım ama dikkatimi çekti tutuyor mu büyü işleri özellikle aşk büyüleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?