Bağlama büyüsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sene olmuş 2021... o kadar merak edecek şey varken bunu mu merak ettiniz... kendinizi baska konularda gelistirmeye çalısın ki artık bu yıllarda bu zihniyetleri görmeyelim olur mu...
Ortada bişey yok zaten sadece merak ettim inanmam zaten büyü falan sadece bı sitede denk geldim burayada yazmak istedim

Dusunsene boyle birsey gercekten var; onune gelen en yakisikli buldugu adami, unluyu kendine asik ediyor ahahahah
En zengini en elitini falan...
Sacmalamayin Allah askina.
Bir insan sizi siz olduguiz icin sevsin, ufuruklendigi icin degil.

Kizlar etiketlemis zatrn mune hanımı birazdan o açıklar
Anladım
Dusunsene boyle birsey gercekten var; onune gelen en yakisikli buldugu adami, unluyu kendine asik ediyor ahahahah
En zengini en elitini falan...
Sacmalamayin Allah askina.
Bir insan sizi siz olduguiz icin sevsin, ufuruklendigi icin degil.
Bencede öyle yani her plotonik kendine istediğini secerdi

Tabi ki oluyor, ben bir yaptırdim, kocam beyin 10 yıldır benden başkasını görmez gözü, öyle ki, hiçbir kadınla göz göze bile gelemiyor ayarını birazcık kaçırmışız

Tabiki biliyorum büyü yapanida yaptıraninda yerini ama sadece gerçek hayatta tutuyor mu yoksa o sitenin dolandırıcıligi mi diye düşündüm bilemedim genelde de herkes mutluyuz demiş garip geldi bana
Dene,mutlu olunuyorsa

Gerçekten işe yarıyor mu böyle şeylere hiç inanmazdım ama dikkatimi çekti tutuyor mu büyü işleri özellikle aşk büyüleri
Evet evet işe yarıyor. Ben eşime yaptım 20 yıl kesin bende. Patronuma yaptım 30 yıl kesin işteyim. Şİmdi sırada toy... firması var, ilk çıkan arabayı bana bağlasınlar diye gideceğim o şarlatanlara.
Ben Kazen den memnunum, süresiz bağlıyor istediğimiz kişiyi, iyiki bu siteyi açmış ulaşımı kolay oluyor.

Gerçekten işe yarıyor mu böyle şeylere hiç inanmazdım ama dikkatimi çekti tutuyor mu büyü işleri özellikle aşk büyüleri
Bağlama büyüsüyle seni sevecek olması senin için tatmin edici yani ?

Kahkaha attım ne zavallılar var ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…