• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağışıklık?

bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Hibüsküs kullanabilirsiniz ben onu tavsiye ederim. Ama şeker hastalığınız varsa kullanmayın derim. Ve her sabah iki adet ceviz içi tüketmeniz de fayda var , hibüsküs çayı günde 2 bardaktan fazla tüketilmemelidir. İçerisinde yüzde 70 civarlarında C vitamini vardır ama asit oranı portakala göre düşük seviyededir. Portakalda allerjik reaksiyon olarak egzama ve türleri aşırı tüketimde ortaya çıkabiliyor.

Günlük vakit buldukça egzersiz yapıyorum, easyfishoil balık yağı kullanıyorum hem d vitamini hem omega 3 önemli bi takviye oldu benim için bunun dışında dikkat ediyorum yediğime içtiğime

Bende balık yağı kullanıyorum daha az hasta oluyorum eskiye göre birde yürüyüş

Kardeşim hamile doktoruna sorduk bağışıklık için ne yapmalı diye balık yağı önerdi easyfishi kullanıyo şimdi ondan sonra bende kullanmaya başladım vitamin olarak

Omega 3 ve d vitamini takviyesi kullaniyorum.
Gecen seneye nazaran bagisikligim kuvvetli ve bitki caylari tabi ki mevsimi geldi kusburnu hibiskus cok faydali olacaktir.

Geçmiş olsun, d vitamininin şu süreçte önemli olduğunu duydum. Ayrıca su bazlı propolis kullanıyoruz düzenli olarak.

Her gün kesinlikle çorba yapıyorum acı limon bol tüketiyorum yeşillik çok tüketiyorum

Ben bisey alıyorum desem yalan söylerim..
Sadece sağlıklı beslenme,bol su ve meyve tüketimine dikkat ediyorum

Back