Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hibüsküs kullanabilirsiniz ben onu tavsiye ederim. Ama şeker hastalığınız varsa kullanmayın derim. Ve her sabah iki adet ceviz içi tüketmeniz de fayda var , hibüsküs çayı günde 2 bardaktan fazla tüketilmemelidir. İçerisinde yüzde 70 civarlarında C vitamini vardır ama asit oranı portakala göre düşük seviyededir. Portakalda allerjik reaksiyon olarak egzama ve türleri aşırı tüketimde ortaya çıkabiliyor.bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
hangi marka?Ben balık yağı kullanıyorum eskisi kadar hasta olmuyorum direncim baya düşüktü önceden
Easyfishoil benim kullandığımın markası şurup veya tablete göre formu daha güzelhangi marka?
baktım şimdi jel şeklindeymiş nasıl oluyo eriyomu veya suylamı içiliyo o da?Easyfishoil benim kullandığımın markası şurup veya tablete göre formu daha güzel
Yok çiğneyip yutuluyo ben çantama atıyorum her gün yiyorum bi tane pratik oluyobaktım şimdi jel şeklindeymiş nasıl oluyo eriyomu veya suylamı içiliyo o da?
teşekkürler deneyeceğim bende reklamlarını görüyodum zaten hep merak ediyodum siz de faydasını görmüşsünüzYok çiğneyip yutuluyo ben çantama atıyorum her gün yiyorum bi tane pratik oluyo
Kaynim oldu ona bol bol gunde 1 kase nar verdim ve hergun bir demlik nane limon icti kendini topladi hemen iyilesti bol bol nar yiyinbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz