• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Bağırsaklarında candida mantarı olup da yenen var mı

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.232
1.104
83
32
Merhaba arkadaşlar. Ciddi manada kabızlık gaz problemi yaşıyorum. Candida belirtisi icin tükürük testini denedim sanırım bende de var. Bu mantarla baseden var mı acaba? Neler yaptınız. İnternette çok araştırdım. Bazısı fermente gıdalar da dahil gluten şeker kafein yasak derken. Bazı yerlerde de fermente gıdaları öneriyor. Kafam çok karıştı. Benim sıkıntım kabızlık gaz, aşırı şeker ve gluten isteği ve depresyon hali. Ne yaptıysam olmadı. Aslında şeker çok tüketmem ama son zamanlarda kullandığım laksatif ilaçlar ve hormon ilaçlardan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bana bu konuda yardımcı olacak olan var mı ?

Merhaba arkadaşlar. Ciddi manada kabızlık gaz problemi yaşıyorum. Candida belirtisi icin tükürük testini denedim sanırım bende de var. Bu mantarla baseden var mı acaba? Neler yaptınız. İnternette çok araştırdım. Bazısı fermente gıdalar da dahil gluten şeker kafein yasak derken. Bazı yerlerde de fermente gıdaları öneriyor. Kafam çok karıştı. Benim sıkıntım kabızlık gaz, aşırı şeker ve gluten isteği ve depresyon hali. Ne yaptıysam olmadı. Aslında şeker çok tüketmem ama son zamanlarda kullandığım laksatif ilaçlar ve hormon ilaçlardan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bana bu konuda yardımcı olacak olan var mı ?
Evet .ama çok uğraştırıcı. Ciddi bir gıda rejimi ve sabır gerektiriyor

Evet .ama çok uğraştırıcı. Ciddi bir gıda rejimi ve sabır gerektiriyor
Daha önce zaten meyve şeker kuru meyve gibi şeyleri hayatımdan çıkardım bir kaç ay. Beni tek zorlayacak sey çay ve kahve. Onu da arada tüketirim herhalde. Onun dışında kurtulmak istiyorum su kabızlıktan hayat kalitemi düşürdü resmen

Aslında çok basit.unlu gıdaları tüketmeyi bırakın,meyve yemeyi de bırakın.
K.baliyatları kullanırken mutlaka haşlama suyunu döküp öyle pişirin.
Ahmet apa.com nette apa diyeti diye geçer mutlaka araştırın.
Apa diyetini 2.defa yapıyorum şişkinlik gaz problemi 2.haftada geçti

Back