ya arkadaşlar yeşil çayın tadına katlanamıyorum. İçmek istememe rağmen olmuyor yani.
kullandığınız en iyi yeşil çay markası nedir. birde tadını güzelleştirmek için ne yapabilirim.fisfisfis
ya arkadaşlar yeşil çayın tadına katlanamıyorum. İçmek istememe rağmen olmuyor yani.
kullandığınız en iyi yeşil çay markası nedir. birde tadını güzelleştirmek için ne yapabilirim.fisfisfis
ya benimde en büyük problemim nerdeyse son 3 senedir çekiyorum denemediğim şey kalmadı.bu problem basladıgından beri selülitlerim oluştu hafiften :s selülitede neden oluyomuş.bu aralar bi tavsiye üzerine geceleri şekersiz kayısılı forum çay içiyorum işe yarıyo ama şişkinliğe hala çare bulamadım
zeynepcim kolostrum halk arasında ağız sütü denilen yani anne doğum yapınca ilk 24 saat içinde gelen ilk koyu kıvamlı süttür..ilk aşı yerine geçer..bunun tıptaki adı kolostrumdur. benim bahsettiğimde ineklerden elde edilen ilk sütün kurutulup konsantre hale getirilen halidir. doktorumun bana bu tavsiye ettiği inek kolostrumu anne kolostrumuna göre38 kat daha etkili bir besinmiş..hem prebiyotik hemde probiyotik olduğu için bağırsak florasını koruyup düzenli çalıştırıyormuş..ben sipariş verdim ..p.tesi içmeye başlıcam..bu arada 15 gündür kullanan arkadaşım var acayip memnunmuş..bir de anlattığına göre süper bir bağışıklık sistemi güçlendiriymiş..bakalım sonuçlarını anlarım bir kaçgüne kadar.. (en azından bağırsaklar üzerine)
canım arama moturundada bulamıyorum ya hep yabancı yzılar çıkıyor bulamadım vesselam nerden alacamı bilemiyorum
canım site adı vermek isterdim sana ..ancak link veremiyoruz..ama arama motorundan Alpha Lipid Türkiye yazarsan sitesi çıkıcak..ürünün adı bu zaten..eczanelerde satmıyorlar..tarım bakanlığından onaylı bir ürün..tamamen doğal..sanırım siteden arayıp kargo isteyebilirsin..ben arkadaşımdan temin ettim çünkü..buş şekilde bulabilirsin canım..ama gerçekten denemeye değer...cildimdeki parlamayı bile size anlatamam..
zeynepcim şimdi buldum google dan kolostrum yaz..ilk çıkan site..
yok canım ya ben bu ürünü galiba bulamıycam her sitede değişik bişey çıkıyor genelde hepsi kapsülden bahsediyor ama seninki toz halinde sanırım bide biribde 26 diyor diğeri 49 diyor anlıycan yanlış bişey almaktan korkuyorum sen nasıl buldun arkadaşınmı satıyor acaba bide bu baktıklarımda hep kas yapıcı diyor pek anlayamadım valla
9 hazirandan beri yürüyüş yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum canım, xxx de içiyordum, 3. kutunun yarısındayım ama şu an içmiyorum. 94,5 kg idim, şu an 76 kg falanım. tamamen iştah kesmiyor zaten çok da susatmıyor yani lida gibi değil ama enerji veriyor biraz da çarpıntı yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?