- 6 Aralık 2021
- 369
- 53
- 48
- 43
- Konu Sahibi Okyanus73168685
-
Dün geceden beri de aynı şikayet bende de var.. özellikle akşam olunca artıyor ne yapacağımı şaşırdım bende..Kızlar resmen bacağa vuran kramp gibi karnıma özellikle sağ sol karnıma giriyor böyle uzun sürse o ağrı bayıltır.
Aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı Varsa nasıl çözüm buluyorsunuz bana yardımcı olur musunuz
Çok geçmiş olsunDün geceden beri de aynı şikayet bende de var.. özellikle akşam olunca artıyor ne yapacağımı şaşırdım bende..
Kimyon çayını tavsiye ederim veya sıcak su torbası da cok iyi geliyorÇok geçmiş olsun
Benim özellikle adet öncesi adet sonrası daha yoğun oluyor anlamadım
Hiç dokunacak bir şey de yemem yani
Ben hamileyim hamilelikte oluyoKızlar resmen bacağa vuran kramp gibi karnıma özellikle sağ sol karnıma giriyor böyle uzun sürse o ağrı bayıltır.
Aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı Varsa nasıl çözüm buluyorsunuz bana yardımcı olur musunuz
Ibs olabilir,bi doktora görünmekte fayda var,yada stresli bi dönemden geçiyosunuzdurKızlar resmen bacağa vuran kramp gibi karnıma özellikle sağ sol karnıma giriyor böyle uzun sürse o ağrı bayıltır.
Cok gecmis olsun suan ne durumda tedaviniz acaba. Benimde kolon ca erken teshisti ama bagirsagi aldilar. Metastas yapmasindan korkuyorumKızlar aynı durum bende de vardı gaz sancısı yok deprem den sonra stres dıyerek hep serum takıp eve yolluyorlardı kolon ca cıktım ve 3. Evre o yuzden ıhmal etmeyın mutlaka genel cerraha gıdın bısey cıkmas belkı gerçekten basıt bı gaz sancısı ama ıçiniz rahat etsin
Merhabalar yorumunuzu çok geç gördüm Çok geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum Tedavi görüyor musunuz ve Ne kadar süredir çekiyordunuz o sıkıntıyı başka belirtileri var mıydı acabaKızlar aynı durum bende de vardı gaz sancısı yok deprem den sonra stres dıyerek hep serum takıp eve yolluyorlardı kolon ca cıktım ve 3. Evre o yuzden ıhmal etmeyın mutlaka genel cerraha gıdın bısey cıkmas belkı gerçekten basıt bı gaz sancısı ama ıçiniz rahat etsin
Merhabalar yorumunuzu çok geç gördüm şu an nasılsınız kaç yaşındasınız ne gibi başka belirtileri olmuştur acabaCok gecmis olsun suan ne durumda tedaviniz acaba. Benimde kolon ca erken teshisti ama bagirsagi aldilar. Metastas yapmasindan korkuyorum
Kabızlık ilacı bana fayda etmiştiKızlar resmen bacağa vuran kramp gibi karnıma özellikle sağ sol karnıma giriyor böyle uzun sürse o ağrı bayıltır.
Kabızlık ilacı bana fayda etmişti
ilacın ismi var mı acaba tarif etseniz de olurKabızlık ilacı bana fayda etmişti
Tablet şeklinde sağlık ocağı da yazabilir herhalde kabızlık için genelde akşam yemekten sonra içiliyor 8-12 saatte ya da erken etki ediyor dün kullandim bağırsak gazı ve uzun süren kabızlık sorunu çözmüştü.ilacın ismi var mı acaba tarif etseniz de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?