Bağırsak problemi

laviienrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
794
822
53
29
Kızlar çok hoş bi konu olmayacak o yüzden şimdiden özür diliyorum sizden. Kendimi bildim bileli bağırsaklarımda problem var. Yani ya kabızımdır ya ishal. Arada çok normal olduğu günler de olur. Doktora da gittim bunun için bir şey olmadı. 10 gün boyunca tuvalete çıkamıyorum dediğimde bitkisel bir ishal yapıcı ilaç verdi, onu kullandım. Ama onun yarattığı karın ağrısı ölüm gibi. İshal olduğum zamanda da midem bulanır sürekli kusarım ishalle beraber. Anlayacağınız çok kötü durumdayım. İlaç milaç etki etmiyor artık. Kabızlıkta kuru kayısı, ishalde asprin kola. Düzene sokabilmem için bi yol yok mudur ?

probiyotik..
bunu da en çok kefirden alırsın.. eczanelerde probiyotik hapları var, eczaneye gidip danışabilirsin.. kayısı filan hep geçici çözümler..

probiyotik..
bunu da en çok kefirden alırsın.. eczanelerde probiyotik hapları var, eczaneye gidip danışabilirsin.. kayısı filan hep geçici çözümler..

Aslında beslenmemde de problem yok. Ailem diyetisyen ile diyet yaptığı için çok sağlıklı besinler yiyorum. Kefir içemiyorum malesef çok midemi bulandırıyor o yoğunluğu ki yoğun diye ayran bile içemiyorum Probiyotik haplarını araştıracağım çok teşekkür ederim

Yazmayı unuttum aynı zamanda feci şekilde gaz problemim var. Ölürüm gaz ağrısından en ufak şeyde. Akşam mesela süt içsem, inanılmaz gaz yapar ve ağlarım gaz ağrısından. Kalp krizi geçiriyormuşum gibi hissediyorum

sende sanırım laktoz alerjisi var.. laktozsuz ürünler tüketmelisin

Bunu da araştıracağım çünkü evet ne zaman yoğurt, süt falan tüketsem oluyor bunlar. Ama genel olarak bozuk bağırsak sistemim düzgün olan yerim yok zaten

bende de vardı yıllardır ama, bi kaç hafta düzenli kefir içtim.. şimdi normal.. ben de içemiyordum ama alışıyorsun tadına, gerçi sende laktoz alerjisi varsaiyi gelmeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…