• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağırsak Polipi

yarenleylamm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
50
23
18
29
Merhabalar, 8 ay önce başlayan dışkıda kan ile dün kolonoskopi işlemi oldum. Sigmoid kolondan 25 mm polip alınıp patalojiye gönderildi. Şimdi 10 gün sonuç bekliyoruz ama sonuçtan korkuyorum. Bu süreci yaşayan birileri varsa aktarabilir mi? Polip kanserli çıkarsa sonraki süreç nasıl işliyor. Dualarınızı bekliyorum teşekkürler.

Merhaba,bende makat çatlağı vardı,gaitada gizli kan çıktı,kolonoskobi olucam çok tedirginim bende çok geçmis olsun sizede,sonuç bellimi

Merhabalar, 8 ay önce başlayan dışkıda kan ile dün kolonoskopi işlemi oldum. Sigmoid kolondan 25 mm polip alınıp patalojiye gönderildi. Şimdi 10 gün sonuç bekliyoruz ama sonuçtan korkuyorum. Bu süreci yaşayan birileri varsa aktarabilir mi? Polip kanserli çıkarsa sonraki süreç nasıl işliyor. Dualarınızı bekliyorum teşekkürler.

Polibinizden kötü bir sonuç geldimi ve polip alındıktan sonra kan geldimi sizden bende aldırdım aldırıktan sonra dışkıda siyah ve taze kan gördüm

Merhaba sonucunuz nasıl geldi?

Back