Bağırsak hareketleri

toredo

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.001
350
Kızlar bir sorum olcaktı yaşayanlar varmıdır acaba..

Bağırsaklarım dönmeye başladığında yahut acıktığım zaman kalbime bir sıkışma geliyor.batarcasına..bir baskı hisediyorum.sizlerde yaşıyormusunuz böyle bir sorun..acil yardım lütfen..

canım rıtım bozuklugu gıbı bır problemın varmı benımde bas donmesı carpıntı vs. yasadıktan sonra bagırsaklarım hareketleınıyor ve tabı çarpıntı sonrası gogus agrısı yasıyorum bundan dolayı olabılır canım

canım rıtım bozuklugu gıbı bır problemın varmı benımde bas donmesı carpıntı vs. Yasadıktan sonra bagırsaklarım hareketleınıyor ve tabı çarpıntı sonrası gogus agrısı yasıyorum bundan dolayı olabılır canım

evet çanım ara sıra en fazla 5 saniye süren çarpınlarım var lakın doktora gittim birşey çıkmadı.ama bu beni rahatsız çok ediyor.hafif bağırsak dönmesi olsun boğazımdan bir baskı..ne bilim allah bugünleri aratmasın

evet çanım ara sıra en fazla 5 saniye süren çarpınlarım var lakın doktora gittim birşey çıkmadı.ama bu beni rahatsız çok ediyor.hafif bağırsak dönmesi olsun boğazımdan bir baskı..ne bilim allah bugünleri aratmasın

anladım canım benım problemlerıme benzıyor bende buna benzer seyler yasıyorum doktora gıttıgımde cevap bısey yok ...
bırsey yoksa neden boyle oluyor pekı ? buna cevap veremıyorlar anlamıyorum bu doktorları ben yaa:KK14:

anladım canım benım problemlerıme benzıyor bende buna benzer seyler yasıyorum doktora gıttıgımde cevap bısey yok ...
Bırsey yoksa neden boyle oluyor pekı ? Buna cevap veremıyorlar anlamıyorum bu doktorları ben yaa:KK14:

aynen bişey yoksa eğer bu kalp nie yeinde durmuyor.herkese soruyoum vamı böyle bişey die.kalbimi hisetmiyoum bile diyen var.uhum çekiliyor sanki .ama muhakkak caresi var die düşünüyorum

aynen bişey yoksa eğer bu kalp nie yeinde durmuyor.herkese soruyoum vamı böyle bişey die.kalbimi hisetmiyoum bile diyen var.uhum çekiliyor sanki .ama muhakkak caresi var die düşünüyorum

anlaşılır gibi değil valla ...benim son 6 aydır bu tarz problemlerım var, pekı madem sımdı bırsey yok ,e 6 aydan oncekı donemde nıcın hıcbır yakınmam yoktu! birde benim devamlı midemde bir sorun var sanki sık sık genirme ihtiyacı hissediyorum sendede buna benzer bir problem varmı canım?

anlaşılır gibi değil valla ...benim son 6 aydır bu tarz problemlerım var, pekı madem sımdı bırsey yok ,e 6 aydan oncekı donemde nıcın hıcbır yakınmam yoktu! Birde benim devamlı midemde bir sorun var sanki sık sık genirme ihtiyacı hissediyorum sendede buna benzer bir problem varmı canım?

bende evet acıktığım zaman kalbime sancı giriyor.o zaman bizim sorunumz mide oraya baktırmak lazım.biriside demişti bana bu şekilde..

bende evet acıktığım zaman kalbime sancı giriyor.o zaman bizim sorunumz mide oraya baktırmak lazım.biriside demişti bana bu şekilde..

evet canım midede olabilir sorun anlamadımkı valla 6 aydır yapmadıgım tahlıl kalmadı denek gıbı oldum :)
mıdede de endoskopıye sokuverırlerse ayyy korkunccc:18:

evet canım midede olabilir sorun anlamadımkı valla 6 aydır yapmadıgım tahlıl kalmadı denek gıbı oldum :)
mıdede de endoskopıye sokuverırlerse ayyy korkunccc:18:[/QUOTE

gel gidip sokturaverelimmm dedeğin gibi çok korkunç

mıdede de endoskopıye sokuverırlerse ayyy korkunccc:18:[/QUOTE

gel gidip sokturaverelimmm dedeğin gibi çok korkunç

hehheheh :) Allah kimsenin başına hastalık vermesin hastalık hastaneler doktorlarla ugrasmakk pooff cok zoorr

X