- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
- Konu Sahibi daphnesimon
Bi çözüm bulmak gerek stresle artıyo ama böyle bi sıkıntı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu rahatsızlığı kaç yaşında yaşamaya başladınız çocuğunuz var mı onlarda da bu sorun oldu mu ? Ben yeni doğum yaptım bebeğim küçük ama ondan gaz ce gurultu çok oluyor o da mı böyle olacak diye çok korkuyorum (Anlasilan bu isin bi cozumu yok
inanilmaz gicik ve sosyal fobik yapiyor insani
sanirim tamamen stres oldugumda cosuyo
ama anlatilmaz derecede gurultulu
gulsemmi aglasammi bilemiyorum
misafirlige gitmekten dahi korkuyorum
Aslinda bol su tuketmek biraz fayda veriyo gibi
Sanirim 10 yili gectiBu rahatsızlığı kaç yaşında yaşamaya başladınız çocuğunuz var mı onlarda da bu sorun oldu mu ? Ben yeni doğum yaptım bebeğim küçük ama ondan gaz ce gurultu çok oluyor o da mı böyle olacak diye çok korkuyorum (
Birde cocuklarda dogunca cok gazliydi onlarada gecmis demekki mahf olduk.simdi büyüdüler şükür bir sorun yok inssllahd olmazzBu rahatsızlığı kaç yaşında yaşamaya başladınız çocuğunuz var mı onlarda da bu sorun oldu mu ? Ben yeni doğum yaptım bebeğim küçük ama ondan gaz ce gurultu çok oluyor o da mı böyle olacak diye çok korkuyorum (
O gurultu geçse şu hayatta başka bir iateğim yok bıktım artık gerçekten bende 9 yıldır çekiyorum yaşım 28 ama 9 yıldıf birgünüm bile mutlu huzurlu geçmedi bu lanet hastalık yüzünden okul iş sosyal hayat heryerde işkence.. herkes herşeyi yer bn aç gezerm yine midem gurgur gazlar ağrılar cabası .. Sibo diye bir hastalık varmış duydunuz mu son zamanlarda yeni araştrdım o hastalıktan olma ihtimalimz var bence ince bağorsakta aşırı bakteri birikmesi ile oluyormuşAslinda konunun tamda yasayanlarindandim taki bir yil evveline kadar
Yasadiklarim tipik sizin durumlar
Son bir yil icinde sesini kesti kesmeye fakat içindeki gaz batin bölgeme doldu kutularca ilac ictim.sol tarafimda adeta bir yumru oluyor bu daha değişik bir sey sol tarafım adeta batıyor. 10 yilu geçkin cektigim gurultu son bir yıldır bugüne kadar yoktu konuyu okuyunca duymaya başladım:)))
Takmayin diyicemde