Bağırsak gazı?

Sila234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
14
4
21
Arkadaşlar 1 aydır süren bağırsaklarmda gaz sıkışması var tuvalet düzenim dengesi bozuldu.
Gaz sıkışıp kalıyor bazen de hareket ediyor ama makat bölgesine gelmiyor doktora gittim tahlil yaptırdım demirin eksik sadece dedi 2 haftadr ilaç kullanıyorum hala aynı benimle aynı durumu yaşayıp çözüm bulanlar lütfen tavsiye verebilirmi sosyal hayatımı çok etkiledi
( Son zamanlar çok stres yaptım ve anskiyete hastasıyım etki etmiş olabilir mi pskiyatra gitmelimiyim sizce)

Günde en az 2 litre su için, karbonhidrat bir süre hiç yemeyin, bol lifli meyve ve ve sebze yemekleri tüketin. Papatya çayı için. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar 1 aydır süren bağırsaklarmda gaz sıkışması var tuvalet düzenim dengesi bozuldu.
Gaz sıkışıp kalıyor bazen de hareket ediyor ama makat bölgesine gelmiyor doktora gittim tahlil yaptırdım demirin eksik sadece dedi 2 haftadr ilaç kullanıyorum hala aynı benimle aynı durumu yaşayıp çözüm bulanlar lütfen tavsiye verebilirmi sosyal hayatımı çok etkiledi
( Son zamanlar çok stres yaptım ve anskiyete hastasıyım etki etmiş olabilir mi pskiyatra gitmelimiyim sizce)

Gaz sıkışmasını stres , sıkıntı tetikler canım. Hayatınızda stresi minimuma indirmeye çalışın. Ayaklarınızı sıcak tutun, sıcak su torbası koyabilirsiniz. Eğer stresliyseniz papatya çayı vs minik destekler alabilirsiniz. Bir de bol lifli gıdalar yiyin. Geçmiş olsun 🙏

Gectimi geçtiyse nasıl geçti bendede 1 haftadr var ağrı yapiyormuydu sizde bide

X