• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağırmak istiyorum, nefes alamıyorum!

ladydiana123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
71
27
288
merhabalar kızlar...bağırmak istiyorum bağıramıyorum ağlamak istiyorum ağlayamıyorum,bişiler tıkanıyor bogazıma, kalbimin üzerinde müthiş büyük bir ağırlık nereye gitsem benımle beraber nefes almamı engelliyor...dertleşmek herşeyi yazmak istiyorum belki bi derece rahatlayabilirm..
ankarada özel bi üniversitede okuyan aile durumu gayet iyi herkez tarafından begenilen geniş arkadaş cevresi olan biriyim..dısardan bakıldıgında mutlu olmamamı saglayacak hiçbirsey yok..cogu zaman şükretmem gerektiğini hayatın bana herkeze davrandıgından daha cömert davrandıgını kabul etmem gerekiyor ama yinede canımı cok yakıyorlar..
3 sene önce bi cocukla tanısmıstım..Hergün baska kızla gezen uçarı bi tipti o zamanlar...aramızdaki ilişki ciddileşmeye başlayınca korktu ve benden uzaklaştı...inada bindi bende de iş asla ona onu deliler gibi sevdiğimi söylemedim.hep uzaktan izledim onu, sırf görebilmk için aynı üniversiteye gittim onunla.gecem gunduzum o olmustu oysa o bilmiyordu asla ona bu kadar aşık olan biri oldugunu...hiç kimse giremedi hayatım 3 senedir...onun gözümdeki yerini kimse dolduramadı,hep yanlızdım o yüzden.aslını sorarsanız her zaman yanlız oldum kımseye düzgün bi ilişki yasayamadım kimbilir belkide hakketmiyorumdur...o aslında özünde iyi bi cocuktu ama bilirsiniz gece hayatı,alkol, arkadaşlıklar bi içine aldımı sizi kolay kolay kurtulamazsınız.
neyse bu yaz aynı sınıfta oldugum baska bi cocuk ilgimi cekmeye başladı..daha dogrusu o benım ilgimi cekmeye calısıyordu ve zamanla kandırdı kendine...Aşık oldugum o cocugu unuttudu bana bi kaç ay da olsa..tam dedim allahım cidden bana mutlulugu layık gördün, yanlız kalmamı istemedin,tam bu sırada onun gerçek yüzüyle tanıstım.ilk yanlız kaldıgımız gün beni resmen onunla beraber olmak konusunda zorladı.tabiki istedigini başaramadı ama dediğim gibi bu umudum da tam bi fiyaskoyla sonuclandı...bunu takip eden sürelerde karşıma cidden bi kızın isteyebilicegi tüm özelliklere sahip olan bircok cocuk cıktı...Samimi söylüyorum keşke hiç biri ilgimi cekmeye,kalbimi calmaya çalışmasalardı...denedim arkadaşlar,hatta kendımı zorladım birini sevmk için.aralarında sevilmeyi hakkeden bi iki kişi vardı ama biliosunuz olmuyor zorlamayla bu işler.keşke olsaydı ama her hayatıma girmeye calısan beni daha yaraladı cunku hiç kimseyi sevemıyordum o ilk bahsettigim cocuktan baska ve bu durum her gecen gun benı daha umutsuzlastırıyodu..
ve 15 gun önce...aşık oldugum cocuk aradı.bulusmak istedi bulustuk.cok değişmiş...büyümüş olgunlaşmıs..gece hayatını alkolu kötu yasamı bırakmıs.bana görüşmedigimiz süre zarfında yaptıklarını anlattı sanki bilmiyormusum gibi.oysa o bilmiyordu ki attıgı her adımdan haberım vardı ...bilmiyorduki 3yıldır üzüldükleri ile kahroldugumu sevdikleri ile havalara uctugumu..bi kez daha bulustuk..arkadas olarak davranıyor yanındayken bna sonra haftalarca aramıyor..görüşelim diyor hep ama sonuc yok..bırak ona deli gibi aşık oldgumu hoşlandımından bile şüpheli cunku o aramzsa aramıyorum o buluşmk istemezse asla bulusalım demiyorum..bu noktada bende de suc var ama dediğim gibi kızlar 3 yıl önce öyle büyük bir hayal kırıklıgıdı ki yasadıgım gururuma yediremiyorum..
Aslında uzatmak istemiyorum..Tek derdin bu olsun diyeceksiniz simdi haklısınız ama sanırım benım yasadıgım gibi tek taraflı bi aşk kolay kolay yaşanmaz...hiç bir salak 3 senesinin her saniyesinde onu sallamayan birini düşünmez.hayatı kendine bu kadar zindan etmez...en azından karşısına cıkan birileri ile bişiler yaşamaya calısır...denedim, cok denedim çalıştım arkadaşlar...ama her sonuclanmayan ilişki bana umutsuzluktan baska bişi vermedi...3 seneyi askın zamandır yanlızım..3 senedir hiç bi gün cok mutlu hissetmedim kendimi...sanırım herşey mükemmel olmaz insan hayatında..

:oklava: kızdım sana vallahi. bak eğitimin maddi durumun herşeyin var beyaz atlı prensinide biraz beklesen sabretsen??

3 senene yazık değilmi seni mutlu etmeyen birine değer mi?

bence şükret herşeye.tek derdinde bu olsun yani:teselli:

dedim gibi arkadasımmm okadar haklısın kı ama gel gör kalbim aklımla bir gitmiyor.

ne diyim sana kızz allah seni naapmasın emi:mymeka:

bu yaşlarına geri dönemiceksin !!! her anını keyifli yaşa herşeyin tadını çıkart takıntılarından kurtul !! ailenin imkanı varsa git yurtdışına eğitim için. değişik insanlar farklı kültürler tanı aklını başına devşir :oklava:

gerçekten aşık olmuşsun sen ama aşk bir hastalıktır bana göre çünkü öyle kişileri sever öyle şeyler yaparsın ki kendine bile hayret edersin..kafanda o kişi hakkında tamamen farklı dünya kurarsın ama gel gör ki sonuç beklediğin gibi olmaz....keşke duygularına karşı daha güçlü olabilsen hayata karşı güçlü ve olgun duruşun insanları kendine çekse....bence herşeyden önce kendi eğitimin için kendini geliştirmek için uğraşmalısın hayata karşı dik duruşunu her zaman korumalısın sana bir tavsiye olmayınca olmuyor...aşkda bir mantık işidir aslında bir insanın karakteri sana uymuyorsa onla en uzun sürdürebiliceğin ilişki platonik ilişkidir zaten ama aşkın içine mantık karşılıklı sevgi saygı da girerse bu sonsuza kadar devam edebilir...Allah sana senin seveceğin ve seni çok seven hayırlı bir eş nsaip eder inşallah o zaman bu yaşadıklarını hep unutursun...ayrıca son birşey erkeklerin içinde bulunduğun duygusal durumdan dolayı seni kullanmalarına izin verme insanları tanımadan onlarla bir ilişki düşünme ki daha çok üzülmeyesin canım

gerçekten aşık olmuşsun sen ama aşk bir hastalıktır bana göre çünkü öyle kişileri sever öyle şeyler yaparsın ki kendine bile hayret edersin..kafanda o kişi hakkında tamamen farklı dünya kurarsın ama gel gör ki sonuç beklediğin gibi olmaz....keşke duygularına karşı daha güçlü olabilsen hayata karşı güçlü ve olgun duruşun insanları kendine çekse....bence herşeyden önce kendi eğitimin için kendini geliştirmek için uğraşmalısın hayata karşı dik duruşunu her zaman korumalısın sana bir tavsiye olmayınca olmuyor...aşkda bir mantık işidir aslında bir insanın karakteri sana uymuyorsa onla en uzun sürdürebiliceğin ilişki platonik ilişkidir zaten ama aşkın içine mantık karşılıklı sevgi saygı da girerse bu sonsuza kadar devam edebilir...Allah sana senin seveceğin ve seni çok seven hayırlı bir eş nsaip eder inşallah o zaman bu yaşadıklarını hep unutursun...ayrıca son birşey erkeklerin içinde bulunduğun duygusal durumdan dolayı seni kullanmalarına izin verme insanları tanımadan onlarla bir ilişki düşünme ki daha çok üzülmeyesin canım

ne güzel yazmıssın canımmm yaaa inşallah

Geçen her gün bir daha geri gelmez...
Giden gitti biten bitti geçen günü zamanı geri çeviremezsin ama yarından itibaren kendini tutsak ettiğin bu durumdan kurtulabilirsin...
Hayatını birleştiriceğin biri çıktığında bu yaptıklarına gülüceksin boşuna zaman kaybı çocukmuşum saflıkmış diceksin...
Yarın yenilenmiş gibi güne başla ki herşey farklı olsun...
Ve untma herşey senin elinde.

Yazdıklarını okudum ve senin aslında çok sadık ve iyi bir arkadaş yada eş olabileceğini sonucunu çıkardım.. Sonuçta birisine bağlanmışsın platonik olarak 3 sene sevmişsin.. Hiçbir karşılık görmeden ona sadık kalmışsın..Ama yazıkki değerini bilememiş.. Yada şimdi aklı başına gelmiş ama bu seferde sen temkinlisin.. Canım gençliğinin kıymetini bil eğitimini tamamla.. Hayat hiçbir insana dört dötlük bir yaşam vermiyor malesef.. Kimini maddi açıdan yoksun bırakıyor, kiminide sevgiden.. Her gece gündüze gebedir bu günlerde geçecek ve mutlu olacaksın buna inan..

kendine söylemişsin tatlım senin sahip olduğun olanaklara sahip olamayan o kadar çok insan varki tek kafana taktığın bu olsun hayatına elbet seni mutlu edecek kendine aşık edebilecek biri girecektir düşünmemeye çalış ve herşeyi zamana bırak..

güzelim bu cocuk sende saplanti haline gelmiş gibi..cünkü cocugun negatif özelliklerinin yaninda pozitif bi özelligi yok gibi..seni üzmekten,oyalamaktan baska birşey yapmamiş..

bence öncelikle baska erkekleri sevmeye calişmaktan vazgec..bu konularda bana göre civi civiyi söker felsefesi işlemez..

bu cocuğu neden sevdigini düşün? kaşini gözünümü seviyorsun? huylarimi güzel? sana davranişimi güzel? yoksa sadece takintimi? bunlari iyice analiz et..

bunlari düşünürken şunlarda aklindan cikarma:
-mutlu olmak için bir erkege muhtac degilsin..hele böyle bir erkege asla muhtac degilsin..
-hiç kimsenin hayati mükemmel degil..hiç kimsede mükemmel degil..

bu arada sevdigini soyleyemeyecek kadar gururlusun anlaşilan..bu huyunu gerçekten takdir ettim,maalesef günümüzde kizlarin cogunda ne onur ne gurur var..

Aşk çok sık çıkmaz insanın karşısına.
Çıktımmıda böyle gizemlidir işte.
Mantık varsa aşk yoktur.
Aşk varsa eğer-mantığı hiç arama.
Dilerim herşey hayal ettiğn gibi olur.:asigim:

mantıksız aşksın da insanı üzmekten başka bir sonucu yoktur malesef genel itibariyle..:)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Bende senin gibiyim çünkü kolay aşık olamıyorum ama aşık oluncada gözüm başka birini görmüyo :1no2: Bu süreçte bencede kimseyle çıkma önce tamamen ondan kurtulman lazım başka birini sevebilmen için.Kurtulman lazım diyorum çünkü sevdiğin kişi biraz anlaşılmaz. Belki de ilk adımı senden bekliyodur gurur yapıyodur fisfisfis

aşk çok kötü bi hastalık ya 3 senene yazık be arkadaşım bile bile vazgeçemiyorsun çok zor birşey ama düzelmeyecek birşeyde değil bu konu dışında hayatında olumsuz giden birşey yok. şartlandırma kendini bak gururuna engel olabiliyorsun. onu aramıyorsun ya da buluşalım demiyorsun. ne aşıklar var sonucu ne olursa olsun arayıp, buluşalım diyen. (örnek bendim :mymeka::oklava: ) sen bazı şeylere engel olabiliyorsan bu çıkmazada engel olabilirsin bence. hem boşwer bırak tek sıkıntın bu olsun... elbet bigün seninde beyaz atlı prensin karşına çıkacak ve en mutlu insan sen olacaksın... şimdi hayatın keyfini çıkarmaya bak onuda silmeye çalış zor olsada başarabilirsin buna inan önce :1hug:a.s.

Hani özlü bir vardır " Değer verdiğin insan sana değer vermiyorsa bırak o kendi değeri ile kalsın". 3 koca yıl geçmiş. Şöyle bir arkana bak hayat o kadar kısa ki en verimli en güzel yılların şu an elinden sabun köpüğü gibi akıp gidiyor. Ben sana bir yerlerde part-time çalışmanı öneririm. İnan çok şeyler göreceksin hayatın acımasızlığı konusunda.

canım biraz kendine gel şöyle bir silkelen derim.uğruna 3seneni feda ettiğin insan buna değecek ne yaptı ki şimdiye kadar?kimse sana kendine verdiğin değerden fazlasını vermez unutma.eğer karşına sana kıymet veren gerçekten düzgün biri çıkarsa reddetme derim ki bu çivi çiviyi söker mantığı da değildir.sonuçta bu durumda onu silmen çok kolay görünmüyor.hayatında bir takım değişiklikler yapmak zorundasın.mantığını duygularının biraz önüne koyman sana hiçbir şey kaybettirmez ama mutlu olmayacağın şekilde de davranma tabiki.kimseyle olmak zorunda da değilsin ama şuanından farklı bir şeylerle ilgilenmen gerektiğini düşünüyorum.gözün kör bir haldeyken kesin kararlar verme.bu gününe şükret ve bırak dün dünde kalsın.çok çok mutlu olacağın günlerin sana yakın olmasını dilerim arkadaşım...

ben en çok onun gittiği üniversiteye yazıldığına takıldım.cnm insanın hayatında imkansız bir aşkın peşinden koşmaktan daha önemli daha ciddi ufuklar olması gerek.belki yaşımızdan dolayı artık böyle düşünüyoruz.ama bana çok gereksiz geliyor bir adam için pırıl pırıl bir genç kızın kendini bu kadar harab etmesi.hayatında yapmak istediğin geleceğin için planlar yokmu.bir meslek edinsen.durumun ne kadar iyi olsada insanın kendi kendine başarabildikleri kadar tatmin verici birşey yok.o zaman ne ahmet ne mehmet.hiçbirine gereğinden fazla değer vermeyeceksin.tabiki sevmek sevilmek çok güzel.ama hayatınızın merkezine koydunuzmu bu duyguları.hayatta olabilecek diğer güzel olayları kaçırıyorsunuz.aşk bugün var yarın yok.malesef böyle

merhaba arkadaşlar...Öncelikle yorumlarınız için gerçekten cok teşekkür ediyorum...bazı sözleriniz gerçekten etkiledi beni daha frklı açılardan olaylra bakmama sagladı..gerçek hayattaki arkadaşlarımla uzun süredir bu konuyu dertleşemiyordum cünkü hepsi artık kzıyor bana yaptıklarımdan dolayı ama tarafsız yorumlarnız gerçektende bana yok göterebilcek seviyede.cok tşekkür ederim.

aşk acı çekmektir bence..
bi şarkı varya mutlu aşk yoktur diye..
mutlu aşk yoktur gerçektende benim için..
şu zamana kadar hırpalamışsın kendini..ya al karşına hislerini acık açık anlat
yada unut onu kendine daha fazla acı çektirme..
karşına çıkacak her insan senden faydalanmak isteyecek sana zarar verecek diye bişi yok..
hayat süprizlerle dolu..belki bu gün çıkacak karşına tertemiz iyi niyetli bi erkek ve çok mutlu olacaksın..
kendini umutsuzluğa bırakma..

7 yıl sevdim ilk aşkımı,lise 1'den üniversite bitene kadar.Kesinlikle ona sahip olmak istemiyordum.Sadece onu seyretmek istiyordum.Rahatça gözlerinin kahverengi semasında kaybolmaktı amacım.Kaç gece,kaç sabah ağladım onun için bilmiyorum.Bütün tanıdıklarım nasıl bu kadar sevebiliyorsun KARŞILIKSIZ olarak derlerdi.O kadar aşıktım ki ona öl dese ölürdüm uğrunda gözümü bile kırpmadan.

Sonra ne oldu biliyormusun arkadaşım,başka bir semte taşındık.Ben onu görmeyeli 7 sene oldu.İlk önceleri öleceğimi sandım.Sonra kendimin herşeyden herkesten daha önemli olduğunu keşfettim.
Ben onun için o kadar üzülürken o umursamıyordu.Bende onu umursamamaya başladım.
Aşk çok güzel bir duygu ve insanın karşına çok az çıkıyor.Ama karşılıklı değilse ömrünü tüketmekten başka bi şeye yaramıyor.

Back