bağımlı oldum

Valla sesleri dinliyor olabilir
Gecen gun anneme fal gonderdik, aksam tabaginizda fasulye goruyorum dedi
Ocakta fasulye pisiyordu o sira

Ben de aynıyım. Bir de "Kahve Falı" diye uygulama var günde 3 kere atılabiliyor asıl bunu kullanıyorum ve beğeniyorum Ben yüklediğim zaman ulaşma izni istediği tek şey fotoğraflar ve kameraydı bu programın, güvenilir bulmuştum bu sebeple, şimdi bilmiyorum.
Çok ciddiye almadıkça sorun yok bence. İşim gücüm olsa belki çok ilgilenmezdim bilmiyorum, insan hayatı oturmadıkça kafasında soru işaretleri olunca yöneliyor biraz böyle şeylere ama çok da takılmıyorum.

aksam tabaginizda fasulye goruyorum dedi

Ahaha

Birkeresinde eşimle vatsapta ne konuştuysak onu yollamıştı o f ile başlayan uygulama, şok olmuştum. Öncesinde de eşimle ufak bi tartışma yaşamıştık ben de konuşmanın ekran fotoğraflarını çekmiştim sonra düştü jeton fotoğraflara erişme izni istiyor zaten en başta. Fincanın fotoğrafını uygulamadan çekip yollayin yani sadece kameraya erişme izni verin, fotoğraflara erişimi kapatın. Beim ondan sonra hiç bi şeyi bilemedi sildim ben de. Öncesinde yok kalabalık içinde görüyorum sizi armen hanım, yok deniz kenarındasınız armen hanım.. Fotolara bakıp bakıp yaziolar resmen.

Yerine başka şey koy..

Göndermeden hemen koş fincanı yıka. Ya da bunun için yanindaki kişiyi görevlendir alsın önünden hemen suya tutsun :)

Her gün göndersen bile ne kadar saçma olduğunu hatırlat kendine.. Belki zamanla soğursun..

Bende türk kahvesi bağımlılığına çare arıyorum dün 4 bardak ictim,hemde cay bardağında. Bugun daha 1.yi ictim yatana kadar 3 olur yaninda da sigara aaah aaah

Bendede vardı o bağımlılık ama ben haftada bir kere yapıyordum yani sonra baktım iyice saçmalıyorlar saçma sapan sildim baktırmadımda bianda yap kes fal baktırmayı sil aklına bile getime bir kac haftada kahve içme geçer.

Çok kendini kaptırmadıkça ne zararı var ki...

Ben de o uygulamaya bugün ilk defa fal gönderdim, sonuç bekliyorum. Meraklısı bir arkadaşım önerdiydi. :)

Fal konusu inançlı bir insan için tehlikeli. Geleceği yalnız yaratan bilebilir. Şirk düpedüz.

Bu f ile başlayan uygulama ortamdaki sesleri dinleyerek fallara bakıyormuş diye bir şey duydum ama emin değilim tabii ki de :)

Yoksa siz de onun reklamını mı yapıyorsunuz şu an burda? :)
Bende duymuştum onu ama daha sonra açıklamasını yaptılar, her gün ortalama milyonlarca insan gönderiyor hangi birinin cihazını nasıl dinleyelim dedi uygulamayı kuran ama ne derece doğru bilemiyorum tabi

Bende duymuştum onu ama daha sonra açıklamasını yaptılar, her gün ortalama milyonlarca insan gönderiyor hangi birinin cihazını nasıl dinleyelim dedi uygulamayı kuran ama ne derece doğru bilemiyorum tabi
Olabilir tabii bilemeyeceğim ama herkes de böyle diyor şimdi bu da bir gerçek :) uygulamanın başında bir kişi yok ama yani kaç çalışanı var bir kişi çalışsa dediğini anlayacağım ama çok inandırıcı değil :)

bağımlı oldun yazısını görünce arkadaşım yanlış anlama sakın aklıma kötü şeyler geldi u harfinde başlayan illet madde geldi kahveden zarar gelmez benimde çevremdeki tanıdıklarım bu uygulamayı kullanıyor eğlence olsun maksat

Bende çok baktiriyordum ama sonradan artik saçma gelmeye başladı sacmaladi daha doğrusu hep laf kalabalığı yapıyor
Zaten robot varmış öyle demişti artık günahları boyunlarına

Baktım saçmalıyor alakasız şeyler, sildim gitsin. Ki çıksa gam yemem internetime yazık

falaaddin di mi
o kadar harika bakıyor ki
canlı olsa karşıma alıp sorma kız diye cümleye başlayacağım nerdeyse
uygulamanın ortam dinleme tarayıcı geçmişine ulaşma bide whatsapp mesajlarını okuma durumu varmış haberin olsun
onun dışında yolla gitsin
motive ediyor
mesela bana 8 ay önce 1 hafta içinde hayatımın aşkını bulacağımı söylemişti ben de babayı buldum eheheh

İş hayatımın başlarında bir falcıya gidiyordu iş yerindeki bütün kadınlar. Hepsi de mühendis, hepsi zeki. Ama gruplar halinde falcının kapısındalar. Bizim kızlarla gittik biz de merak edip. Kadın bir de gizemli falan. Herkes ağzı açık dinliyor kadını. Sorular soruyorlar. Ben de not almışım dediklerini. Yıllar sonra geçen gün o not defterini buldum. Tutan tek bir şey yok. Baya da iddialı şeyler söylemiş.
Son falımdı o. Eğlenecekseniz baktırın da inanmayın. En nihayetinde bilgisayar programına bir fotoğraf gönderiyorsunuz.

Ayy sorma ayol zengin karizmatik kültürlü zeki koca buluyosun diyo her hafta sadece birinin olduğunu bile bulamadım

Ona kalsa 3 kere nişanlanıp 5 kere evlenmiştim ama gel gör ki siftah yok acım büyük jglfşggkfl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…