- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
aksam tabaginizda fasulye goruyorum dedi
Bende duymuştum onu ama daha sonra açıklamasını yaptılar, her gün ortalama milyonlarca insan gönderiyor hangi birinin cihazını nasıl dinleyelim dedi uygulamayı kuran ama ne derece doğru bilemiyorum tabiBu f ile başlayan uygulama ortamdaki sesleri dinleyerek fallara bakıyormuş diye bir şey duydum ama emin değilim tabii ki de :)
Yoksa siz de onun reklamını mı yapıyorsunuz şu an burda? :)
Olabilir tabii bilemeyeceğim ama herkes de böyle diyor şimdi bu da bir gerçek :) uygulamanın başında bir kişi yok ama yani kaç çalışanı var bir kişi çalışsa dediğini anlayacağım ama çok inandırıcı değil :)Bende duymuştum onu ama daha sonra açıklamasını yaptılar, her gün ortalama milyonlarca insan gönderiyor hangi birinin cihazını nasıl dinleyelim dedi uygulamayı kuran ama ne derece doğru bilemiyorum tabi
bağımlı oldun yazısını görünce arkadaşım yanlış anlama sakın aklıma kötü şeyler geldi u harfinde başlayan illet madde geldi kahveden zarar gelmez benimde çevremdeki tanıdıklarım bu uygulamayı kullanıyor eğlence olsun maksatben türk kahvesini çok seven biri olarak her gün 2 kez içiyorum ortalama
ve tabi sonrasında mobil fal uygulamalarına gönderiyorum
en sevdiğim de f... ile başlayan
her gün bunu yapıyorum(günde iki kez de yaparım ama 1 fal hakkı var sadece )
bağımlı oldum sanırım kurtulmak istiyorum
Bende çok baktiriyordum ama sonradan artik saçma gelmeye başladı sacmaladi daha doğrusu hep laf kalabalığı yapıyorOlabilir tabii bilemeyeceğim ama herkes de böyle diyor şimdi bu da bir gerçek :) uygulamanın başında bir kişi yok ama yani kaç çalışanı var bir kişi çalışsa dediğini anlayacağım ama çok inandırıcı değil :)
falaaddin di mi
o kadar harika bakıyor ki
canlı olsa karşıma alıp sorma kız diye cümleye başlayacağım nerdeyse
uygulamanın ortam dinleme tarayıcı geçmişine ulaşma bide whatsapp mesajlarını okuma durumu varmış haberin olsun
onun dışında yolla gitsin
motive ediyor
mesela bana 8 ay önce 1 hafta içinde hayatımın aşkını bulacağımı söylemişti ben de babayı buldum eheheh
Çok kendini kaptırmadıkça ne zararı var ki...
Ben de o uygulamaya bugün ilk defa fal gönderdim, sonuç bekliyorum. Meraklısı bir arkadaşım önerdiydi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?