- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.489
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Ben de o f ile başlayana dadanmıştım uygulamayı sildim rahatladım bi yerden sonra ruhunu sıkıyor insanın
İlk defa arkadaş toplantısında biz de o programı yükleyip gönderdik fal.sırf eğlencesine.ama ne konusuysak ona göre geldi yorumlar.hatta dalga geçtik bizi mi dinliyorlar programdan diyip :) gerçek olabilir mi ki.konu sahibi için de en iyisi uygulamayı silmekBu f ile başlayan uygulama ortamdaki sesleri dinleyerek fallara bakıyormuş diye bir şey duydum ama emin değilim tabii ki de :)
Yoksa siz de onun reklamını mı yapıyorsunuz şu an burda? :)
Amateme git
aynı derren müzdaribim :)ben türk kahvesini çok seven biri olarak her gün 2 kez içiyorum ortalama
ve tabi sonrasında mobil fal uygulamalarına gönderiyorum
en sevdiğim de f... ile başlayan
her gün bunu yapıyorum(günde iki kez de yaparım ama 1 fal hakkı var sadece )
bağımlı oldum sanırım kurtulmak istiyorum
Ben internette öyle yorumlar okudum bir arkadaşım da bir gün arkadaşımla konuştuk o ara yollamıştık falları işte konuştuklarımıza göre yorumlar geldi demişti bilemiyorum valla herkes böyle diyorsa dinliyor olabilir.İlk defa arkadaş toplantısında biz de o programı yükleyip gönderdik fal.sırf eğlencesine.ama ne konusuysak ona göre geldi yorumlar.hatta dalga geçtik bizi mi dinliyorlar programdan diyip :) gerçek olabilir mi ki.konu sahibi için de en iyisi uygulamayı silmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?