bağımlı oldum

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.610
22.489
598
ben türk kahvesini çok seven biri olarak her gün 2 kez içiyorum ortalama

ve tabi sonrasında mobil fal uygulamalarına gönderiyorum

en sevdiğim de f... ile başlayan

her gün bunu yapıyorum(günde iki kez de yaparım ama 1 fal hakkı var sadece )

bağımlı oldum sanırım kurtulmak istiyorum

Bende seviyorum ama inandığım için değil eğlencesine, o yüzden sıkıntı yok güzel bir dert

Fal konuları tehlikeli işler. Gaybı Allahdan baska kimse bilemez. Ne peygamberler ne cinler nede baska varliklar . Falcilar medyumcular :bunlar cinler araciligi ile kulak hirsizligi yapanlardir. Yani çok tehlikeli bir durum birde bunların söyledikleri seylere inanmak.
Birgun hz ömere bir falcı geliyor diyorki siz şu 2 yoldan sagdakini tercih edin buyuk tehlike sizi bekliyor diyor. Hz ömer ise bizzat soldaki yolu tercih ediyor. Ve hicbir tehlike yasamadn yoldan geciyorlar. Ve Gaybı Allahdan baska kimse bilemez bunu size göstermk icin soldan gittigini söyluyor

Bu f ile başlayan uygulama ortamdaki sesleri dinleyerek fallara bakıyormuş diye bir şey duydum ama emin değilim tabii ki de :)

Yoksa siz de onun reklamını mı yapıyorsunuz şu an burda? :)

Bu f ile başlayan uygulama ortamdaki sesleri dinleyerek fallara bakıyormuş diye bir şey duydum ama emin değilim tabii ki de :)

Yoksa siz de onun reklamını mı yapıyorsunuz şu an burda? :)
İlk defa arkadaş toplantısında biz de o programı yükleyip gönderdik fal.sırf eğlencesine.ama ne konusuysak ona göre geldi yorumlar.hatta dalga geçtik bizi mi dinliyorlar programdan diyip :) gerçek olabilir mi ki.konu sahibi için de en iyisi uygulamayı silmek

aynı derren müzdaribim :)

Bir noktadan sonra artık yollayacak fal bulamadıklarından herhalde o kadar saçma fallar gelmeye başlıyor ki, bağımlılık orada sona eriyor merak etme.

Ev arkadasım bu illetten kurtulmak için uygulamayı sılmıstı sonra çareyi uygulamayı bana yukletıp hergun fıncanın fotograflarını göndermekte buldu.Kurtulamıyor o da bu uygulamadan.Allah yardımcınız olsun.

Ben gereksiz yere zamanımı alan uygulama ve sosyal medya hesaplarini tamamen siliyorum. Size de öneririm.

derdıne çözum onun harıcınde farklı bır prgram yukle puanı yuksek olan.aynı anda cvplasrı gelır okursun.bu dudurmdan kurtulmak ısteyen bırınede boyle guzel çözum bulduğum için alkışlıyorum kendımı

Ben internette öyle yorumlar okudum bir arkadaşım da bir gün arkadaşımla konuştuk o ara yollamıştık falları işte konuştuklarımıza göre yorumlar geldi demişti bilemiyorum valla herkes böyle diyorsa dinliyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…