canımmm merhaba,Kanda gebelik testim transfer günüyle 10.gun
Perşembe cuma yaptirabilirsin kan testini inş güzel sonuçlar alirsin
Merhaba tsk ederimcanımmm merhaba,
bebeegını kucafgına almıssın hayırlı olsun,
bende gonca hanımla gorusmeye gıdecegım senın sorun neydı acaba,
bende 31 yasındayım, esımde sayı ve hız sorunu var
maşallaaahhh, Rabbım sızlere bagıslasın kuzumMerhaba tsk ederim
Amh rezerv düşüklüğü yumurtalarim gelişmiyordu
Esimde sperm sayisinda ve hizda sorun vardı morfoloji %1di çok şükür rabbime 2 embriyo transfer edildi ikiside tuttu 1kiz 1 oglum oldu darısı sizin başınıza inş tedaviniz güzel sonuclanir
Ben gonca hanımdan tüp bebekle hamile kaldım ilk deneme bugünde doğum yapalı 6 gün oldu çok şükürKizlar selamlar
Bende önümüzdeki ay gonca hanimda tüp bebek tedavisi görmek istiyorum. Amh dusuklugum var. 0.13 o yüzden direkt tüp bebek tedavisi önerdiler. Henüz gonca hanımla görüşmedim. Asistanindan istenilen tahlilleri aldim ve yaptırdım
Aranızda bu amh dusukluguyle hamile kalan var mı? Gonca hanım herhangi bir vitamin ya da besin takviyesi öneriyor mu?
Ben gonca hanımdan tüp bebekle hamile kaldım ilk deneme bugünde doğum yapalı 6 gün oldu çok şükürbenim de sıkıntım pcos
Sadece folikasit kullandım İsmi folitaHayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün inşallahGonca hanım size tüp bebek öncesi bir vitamin önerdi mi acaba
Merhabaa başladınızmı tedaviye acaba? Bende başlamak istiyorum. 2-3 güne adet olcam pazartesi gitsem hemen başlayabilirmiyim bilmiyorumKizlar selamlar
Bende önümüzdeki ay gonca hanimda tüp bebek tedavisi görmek istiyorum. Amh dusuklugum var. 0.13 o yüzden direkt tüp bebek tedavisi önerdiler. Henüz gonca hanımla görüşmedim. Asistanindan istenilen tahlilleri aldim ve yaptırdım
Aranızda bu amh dusukluguyle hamile kalan var mı? Gonca hanım herhangi bir vitamin ya da besin takviyesi öneriyor mu?
MerhabaMerhabaa başladınızmı tedaviye acaba? Bende başlamak istiyorum. 2-3 güne adet olcam pazartesi gitsem hemen başlayabilirmiyim bilmiyorum
Merhabalar, ben 2 ay sonra başlamak istiyorum daha gitmedim görüşmeye. Evet ilaçları bulmak çok zormuşMerhaba
Ben gonca hanımla görüşmeye gittim. İstenilen bütün testlerim vardı zaten. Ama kistlerim yüzünden kanamalarim uzun sürüyor o yüzden önce ilac tedavisi sonrasında tüp bebek tedavisine baslicam. Ancak tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar piyasada bulunamıyor. Öncelikle ilaçları temin etmem gerekiyor. Siz gittiniz mi peki
Merhaba arkadaşım nadiye köroglunu bu sayfada araştırırken yazışmalarda seni gördüm sen hocada tedavi görmüşsün sanırım memnun kaldın mı amh degerim benim düşük acaba bu konuda iyi midir umarım mesajı mı okursunNadiye köroğlundan memnun kaldınız mı bende yarın gitçem ilk kez yorumlarını okudum kötü bişey yoktu ama genede size sormak istedim
Çok memnun kaldım herşeyimle o kadar güzel ilgilendi ki ben onun gibi doktor görmedim telefon numarasını vermişti istediğim zaman herşeyi soruyordum onun sayesinde bebeğim olduMerhaba arkadaşım nadiye köroglunu bu sayfada araştırırken yazışmalarda seni gördüm sen hocada tedavi görmüşsün sanırım memnun kaldın mı amh degerim benim düşük acaba bu konuda iyi midir umarım mesajı mı okursun
İnsallah canım ya insallah 1 basarisiz tüp bebek tedavim oldu çok kötüydü tedavim transfer bile olamadım. Korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan suan doktor acıbadem hastanesinde çalışıyor sizin zamanınızda bağcılardaydı sanırımÇok memnun kaldım herşeyimle o kadar güzel ilgilendi ki ben onun gibi doktor görmedim telefon numarasını vermişti istediğim zaman herşeyi soruyordum onun sayesinde bebeğim olduherşeyi detaylı şekilde anlatıyor umariz sizde memnun kalırsınız ve çok bilgili sizinde sıkıntınıza çare olur eminim
Üstte yazdım canım alıntı yapmayı unuttumİnsallah canım ya insallah 1 basarisiz tüp bebek tedavim oldu çok kötüydü tedavim transfer bile olamadım. Korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan suan doktor acıbadem hastanesinde çalışıyor sizin zamanınızda bağcılardaydı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?