- 16 Şubat 2022
- 9
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kartal0101
-
Rabbim gonlunuze. Göre. VersinHanımlar kac yıllık birikimimiz heba oluyor beş senelik evliyim iki cocugum var oturduğumuz evi satmak zorunda kaldık eşimin rahatsızlığından dolayı darda kaldık diye kalan parayı bankaya koyduk ve eşim şuan calışmıyor 2 sene oldu çalışmıyor ve kiradayım bıktım artık yarınımı düşünmeye kalan paramız dört yüz bin o civarlarda ev bulamıyorum bodrum istemiyorum giriş katta istemiyorum bağcılar ve civarında ev bulursanız olurda gözünüze carparsa lütfen yazın bana Allah razı olsun şimdiden cok sagolun inşallah bulurum bir tane ev
Geçmiş olsun öncelikle.Hanımlar kac yıllık birikimimiz heba oluyor beş senelik evliyim iki cocugum var oturduğumuz evi satmak zorunda kaldık eşimin rahatsızlığından dolayı darda kaldık diye kalan parayı bankaya koyduk ve eşim şuan calışmıyor 2 sene oldu çalışmıyor ve kiradayım bıktım artık yarınımı düşünmeye kalan paramız dört yüz bin o civarlarda ev bulamıyorum bodrum istemiyorum giriş katta istemiyorum bağcılar ve civarında ev bulursanız olurda gözünüze carparsa lütfen yazın bana Allah razı olsun şimdiden cok sagolun inşallah bulurum bir tane ev
Geçmiş olsun öncelikle.
Kötü semtler de dahil olmak üzere İstanbul Avrupa yakasında o fiyata ev bulmanız çok zor. Belki çok eski depreme dayanıksız ve küçük evler ama o da belki... Diğer yakadan arasanız belki bulabilirsiniz. Ya da çevre iller daha iyi olmaz mı? Mesela Balıkesir 'den bir arkadaşım iki yüz bin civarına ev bulmuştu birkaç ay önce. Yalova, Sakarya gibi illerde de bulunabilir. Bir de hazıra dağ dayanmaz. Aslında eşiniz çalışmıyorsa, çocuklara göz kulak olabilecek kadar durumu iyiyse siz çalışabilirsin
Amin Allah razı olsunRabbim gonlunuze. Göre. Versin
Teşekkür ediyorum sagolunBenim matematik hesabı tutmadı. Tutturup yazsam yok öyle olmadı diye hesaplar gelecekler. Belki daha değişi…
Allah yardımcınız olsun diyorum sadece
Geçmiş olsun öncelikle.
Kötü semtler de dahil olmak üzere İstanbul Avrupa yakasında o fiyata ev bulmanız çok zor. Belki çok eski depreme dayanıksız ve küçük evler ama o da belki... Diğer yakadan arasanız belki bulabilirsiniz. Ya da çevre iller daha iyi olmaz mı? Mesela Balıkesir 'den bir arkadaşım iki yüz bin civarına ev bulmuştu birkaç ay önce. Yalova, Sakarya gibi illerde de bulunabilir. Bir de hazıra dağ dayanmaz. Aslında eşiniz çalışmıyorsa, çocuklara göz kulak olabilecek kadar durumu iyiyse siz çalışabilirsiniz.
Yeni doğum yaptım kızım 5 aylık şuan çalışamam yani ki bakacak kimse de yok düşenin dostu olmuyor dedikleri benim sanırım buralarda bakınıyorum ve bakmaya devam edeceğim bakalım kısmet dua edin lütfenGeçmiş olsun öncelikle.
Kötü semtler de dahil olmak üzere İstanbul Avrupa yakasında o fiyata ev bulmanız çok zor. Belki çok eski depreme dayanıksız ve küçük evler ama o da belki... Diğer yakadan arasanız belki bulabilirsiniz. Ya da çevre iller daha iyi olmaz mı? Mesela Balıkesir 'den bir arkadaşım iki yüz bin civarına ev bulmuştu birkaç ay önce. Yalova, Sakarya gibi illerde de bulunabilir. Bir de hazıra dağ dayanmaz. Aslında eşiniz çalışmıyorsa, çocuklara göz kulak olabilecek kadar durumu iyiyse siz çalışabilirsiniz.
teşekkür etmişsiniz ama küçük olan 5 aylıkmış matematiğimin tutmaması çok ama çok normalmiş.Teşekkür ediyorum sagolun
Bence İstanbul dışında düşünün oralarda geçinmek de bu kadar zor olmaz madem eşinizde çalışmıyor İstanbul dışında zor olsa bulunabilir bu fiyata
Amin Allah razı olsunRabbim gonlunuze. Göre. Versin
Ne demeye calışıyorsunuz Allah aşkına neyin matematiği ne matematiği yapıyorsunuz ne kurguluyorsunuz kafanızda bebegim küçük ek gıdaya gecmedi daha emziriyorum ve bakacak kimse yok çalışamam diyorum ev arıyorum diyorum tutturmuşsunuz bir matematik gidiyorsunuzteşekkür etmişsiniz ama küçük olan 5 aylıkmış matematiğimin tutmaması çok ama çok normalmiş.
Umarım yaş tahminlerinizden tutar benim matematik.
İki senedir biriniz sağlık nedeni ile biriniz bir çocuk olduğu için evde çalışan olmadığından çok çok çok dikkat etseydiniz keşke diyorum. Hazıra dağ dayanmaz denir siz de bilirsiniz o sözüNe demeye calışıyorsunuz Allah aşkına neyin matematiği ne matematiği yapıyorsunuz ne kurguluyorsunuz kafanızda bebegim küçük ek gıdaya gecmedi daha emziriyorum ve bakacak kimse yok çalışamam diyorum ev arıyorum diyorum tutturmuşsunuz bir matematik gidiyorsunuz
Bu şekilde spyleyin o zmn matematik diye turturmuşsunuz her şey üst üste geldi bende bu şekilde olmasını istemezdim önce eşimin kalp yetmezliği sonra bel fıtığı sonra benım doğumum üstüne ameliyat olmam yani içeriğini anlatmadım daha özet gectim tavrınız cok yanlış bence yaklaşımınız bu şekilde olmamalıİki senedir biriniz sağlık nedeni ile biriniz bir çocuk olduğu için evde çalışan olmadığından çok çok çok dikkat etseydiniz keşke diyorum. Hazıra dağ dayanmaz denir siz de bilirsiniz o sözü
Bağcılarda değil, anadulu yakasında bile bulmak çok çok zor bende bulamadım kiradayım mecburen bi dikili taşım olsun diye sakaryadan aldım. Oralara bakın derim başka türlü imkansız artık.Allah hepimize yardım etsin inşallah.Hanımlar kac yıllık birikimimiz heba oluyor beş senelik evliyim iki cocugum var oturduğumuz evi satmak zorunda kaldık eşimin rahatsızlığından dolayı darda kaldık diye kalan parayı bankaya koyduk ve eşim şuan calışmıyor 2 sene oldu çalışmıyor ve kiradayım bıktım artık yarınımı düşünmeye kalan paramız dört yüz bin o civarlarda ev bulamıyorum bodrum istemiyorum giriş katta istemiyorum bağcılar ve civarında ev bulursanız olurda gözünüze carparsa lütfen yazın bana Allah razı olsun şimdiden cok sagolun inşallah bulurum bir tane ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?