bağcılar civarı temizliğe gelebilecek bayan arıyorum

haziranx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
254
8
96
İstanbul
küçük çocugum var ve ders çalıştıgım için evin işleriyle ilgilenemiyorum. haftada bir gün gelip evimin genel temizliğini yapabilecek parttime birini arıyorum. ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim

benim bi tanıdığım var, çok temiz titiz bi hanımdır, referansları da var, haftada bir yarım gün mü düşünüyorsunuz, aylık ne kadar düşünüyorsunuz, cevabınıza göre kendisiyle görüşeyim. bu arada sultangazide oturuyor bağcılara bir vesait

küçük çocugum var ve ders çalıştıgım için evin işleriyle ilgilenemiyorum. haftada bir gün gelip evimin genel temizliğini yapabilecek parttime birini arıyorum. ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim

merhaba biriyle anlaşmadıysanız ve annem ile görüşmek isterseniz özelden size numarasını verebilirim.

hala birini arıyorsanız bana ............ adresinden ulaşabilirsiniz.özelden mail atamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende aynen bir bayanın gelmesini istiyorum cumartesi yarım gün ayda 2 gün bana 2 gün anneme haramidere civarında oturuyorum. annem avcılarda..

Son düzenleme:
Merhaba odd ,ev işi için ne ücret düşünüyorsunuz annem için gündelik ev işi arıyorum ?
cnm benim aklımda net bir fiyat yok. annenle konuş istersen yarım gün için ne düşünüyor? özelden msj atabilirsin fiyatı.
uygun olursa annem içinde gelmesini isteyeceğim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…