Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bağcılar civarı temizliğe gelebilecek bayan arıyorum
küçük çocugum var ve ders çalıştıgım için evin işleriyle ilgilenemiyorum. haftada bir gün gelip evimin genel temizliğini yapabilecek parttime birini arıyorum. ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim
benim bi tanıdığım var, çok temiz titiz bi hanımdır, referansları da var, haftada bir yarım gün mü düşünüyorsunuz, aylık ne kadar düşünüyorsunuz, cevabınıza göre kendisiyle görüşeyim. bu arada sultangazide oturuyor bağcılara bir vesait
küçük çocugum var ve ders çalıştıgım için evin işleriyle ilgilenemiyorum. haftada bir gün gelip evimin genel temizliğini yapabilecek parttime birini arıyorum. ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim
cnm benim aklımda net bir fiyat yok. annenle konuş istersen yarım gün için ne düşünüyor? özelden msj atabilirsin fiyatı. uygun olursa annem içinde gelmesini isteyeceğim..
hala birini arıyorsanız bende temizlik işleri yapıyorum bana fosfor72@yahoo.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz özelden mesaj atamıyorum. tam gün 80 yarım gün 45 tl