Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bişi sorcam ameliyatlattan sonra dondurma yeniyo falan diyorlardı önceki senelerde doğrumudur bu acaba
C.tesi günü bana da doktor ameliyat dedi. Bunu diyen 3. doktor.
Sanırım yakın zamanda bende olacağım ameliyat.
Zaten bu aylarda yapılıyormuş sadece.
Birde doktorum bana Perşembe yapsak P.tesi işine dönersin dedi ama okuduğum kadarıyla uzun sürüyor iyileşme süreci.
Horlama, kilo verememe hatta daha da alma, nefes darlığı gibi sorunlar olacak eğer olmazsan dedi.
Süreci siiznle paylaşırım kızlar eğer kesinleşirse.
Evet ben de yemiştim.12 yaşına kadar zayıf, yediği kendini yiyen, sürekli boğazları şişen, antibiyotik manyağı olmuş bir çocuktum.Özel bir hastanede kısa süreli anestezi alarak ameliyat olup bademciklerimi aldırdım.Ameliyatan ertesi gün dondurma ve ne alakaysa portakal yediğimi hatırlıyorum.Öyle aman aman ne acı ne ağrı vardı, sadece bol bol sıvı almıştım.Benim ki 15 yıl önceydi, şimdi artık daha da pratik ve hızlı oluyordur eminim.Bademcik alınımından sonra da boğaz sıkıntım kalmadı, antibiyotik ve iğneye de çok şükür bir daha ihtiyacım kalmadı, büyütülecek bir şey değil yani kızlar, panik yapmayın boşa.