Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rıbademcik ameliyatı olmuş arkadaşlardan bilgi istiyorum.ameliyat sonrası yaşananları bilmek istiyorum.lütfen yetişkin ameliyatlarından bahsediniz.çünkü çocuklar daha hızlı iyileşiyormuş![]()
rı
arkadaşlar 28 yasındayım 9 gun oldu amelıyat olalı amelıyat olduğum gece ınanılmaz bır kanamam oldu. ve 2. kez gece amelıyata aldılar. hala konusamakta cok zorlanıyorum ve yemek yıyemıyorum ınanılmaz derece kulaklarıma agrı yapıyor 6 gun hastanede yattım bugun 3. gun olacak çıkalı çorba yerken bıle bıle boğazım ınanılmaz yanıyor.. kesınlıkle en son dereceye gelene kadar kimseye bademcık aldırmayı onermıyorum ... küçük çocuklarda iyileşme süreci cok hızlı ama yetişkinlerde 1 ay agrı cekıyormussunuz ve ıyılesme surecı cok zor.
bademcik ameliyatı olmuş arkadaşlardan bilgi istiyorum.ameliyat sonrası yaşananları bilmek istiyorum.lütfen yetişkin ameliyatlarından bahsediniz.çünkü çocuklar daha hızlı iyileşiyormuş![]()
Suan bırıncı haftam agrıdan kıvranıyorum kusmaymıs kanamaymıs onlar sehır efsansı ama agrı esıgın yuksek degılse bıdaha dusunbademcik ameliyatı olmuş arkadaşlardan bilgi istiyorum.ameliyat sonrası yaşananları bilmek istiyorum.lütfen yetişkin ameliyatlarından bahsediniz.çünkü çocuklar daha hızlı iyileşiyormuş![]()
çok geçmiş olsun.ben vazgeçtim zaten.dayanabileceğimi sanmıyorumSuan bırıncı haftam agrıdan kıvranıyorum kusmaymıs kanamaymıs onlar sehır efsansı ama agrı esıgın yuksek degılse bıdaha dusun
Merhaba arkadaslar ben24 yasindayim benim kucuklukten gelen bademcik.pbademcik.problemlerim vardi.ddr hep ameliyat olmami soyluyorlardi ama olmadim.vve 14 yasimda igne tedavisiyle gecmisti.ttaki bu yasima kadar bir sene once bir basladi bir senede 7 kez cok siddetli sisti. dr mermecbur ameliyat dedi ve ameliyat gunumu aldim tr nasil bilmiyorum ben yurdisinda yasiyorum bugun 4 gunum suan fazla agrim yok ameliyatim iyi gecti 9.40 da ameliyata aldilar odaya geldimde saat 1.oo gece midem cok bulandi ama kusmak istemedim kana olur diye hemsire geldi kus normal yuttun kanlari cikaracak sin dedi ben yine istemedim ilac verdi bulantim gecti 3 gul hastanede kaldim suan evdetevdeyim sukurler olsun onumde 10 gun daha var insallah hayirlisiyla iyilesirim.
Evet arkadaslar bugun 9.gunum artik agrilarim hemen hemen cok azaldi bugun sanirim biraz bogazimi zorladim.suan cok agrim var yutkunurken yarin Dr gidicem kontrol olmaya insallah iyi seyler soyler daha beyazliklarim duruyo onlarda iki hafta icerisinde gececek sanirim bu ameliyattan hic korkmayin bende cok korktum her siteye girdim yorumlara baktim agrilar kisiden kisiye degisiyor benimle ameliyat olan arkadasim 5 kez kanamasi oldu 4 tanesinde ameliyat oldu 1 rindede dr pansumanla durdurfdurdurdu ve bugun cikti hastaneden yani 9. Gununde o yuzden sizdede olacak diye bisey yok agri kesiciler yetiyor.yarin yine yazicam dr dan sonraBugun ameliyatimin 7 gunun deyim simdiye kadar iyi gecti cok sukur gecelerive uyandigimda agrim oluyor kanamam olmadi ama onumde daha kiritik 7 gun daha var bu sure icinde hep sivi beslendim bogazimi asla zorlamadim .
Evet malesef gece ikide 2.kez kanamam oldu ve hhastaneye acile geldim .3 serum yedim.kan durdu iki gun burda kalacakmisim kontrol altinda insallah 3 kanamam olmaz bidaha.Arkadaslar bugun 11 .gunum saat 00.48 ve okadar gun sonra kanamam oldu ve cok moralim bozuk.soguk suyla gargara yaparak ve bogazima buz koyarak kani durdurdum ama halen korkuyorum tekrarliyacak diye insallah tekrar gelmez
arastiriken bu yazinizi buldum.kizim 3 gun once bu ameliyati oldu.6 yaşında ama dediğiniz gibi konusmuyor.yemiyor.icemiyor.zorla su icirmeye calisiyoruz damla damla.azicik dondurma. .3 gun de 1 kg verdi bile..cocuklarin kolay aatlattigi söylenir ama bizde oyle olmadi.siz nasil bitirdiniz sureci.su an nasil evladiniz ??MERHABAA 4 yasında oglum genız etı ve bademcık amelyatı oldu ve amelyattan sonra hıc konusmaıdı sıkıntılı gectı ılaclrını ıcmek ıstemedı bısıler ıcmek yemk dondurma vs hıcbısı ıstemedı konusmamasına uzulurken 8.gun cok sıddetlı bır kanaması oldu tekrar amelyata alıp yenıden yakma ıslemını yaptılar. bugun onnda 4. hala konusmuyor oglum tabı genel olark daha ıyı ama hep ısaretle anltyr ıstedıklerını toplamda 12 gundr falan tek kelıme etmedı doktor psıkolojık yada kızgnlklaa konsmadıgını dusnuyor yanı acısı mutlaka vardır ama tas olsa catlar bırkelıme eder deılmı yok cocuk kesnlıklee konsmuyor.arada ııı ııı dıyerk ısaret edıyor okdr cıkrdıgı tek ses bu ve cocugum cok konuskan geveze bır cocuktu oyuzden neyapıcamızı bılemıyoruzdoktorumzla gorstm normlmı deıdm tabıkı bukdr uzun sure konusmaması norml deıl ama cocukla alakalı dedı amlyatta bır sıkıntı olmadııgndan bahsettı hıc bukdr uzun sure konusmamıs olan varmı aranzda yada cocuklrnzda
bende stres yaptım ustune huy kalırsa dıye
![]()