arkadaşlar benim bademciklerim sürekli şişer yaz kış demeden hele kışın iltihap olur yutkunamam bile..
artık o kadar çok canımı sıkmaya başladı ki bu durum küçüklüğümden beri yaşıyorum bu durumu sürekli..
bademciklerimi aldırsam mı ki diyorum.nette biraz araştırdım gerçi pek bilgi de yoktu hepsi birbirinin tekrarı idi alıntı yapmışlar hep..
ama bi kaç forumda yazmışlar ki;
""""bademciklerini aldıran 2. bi ameliyata hazır olmali o da apandis ameliyatı..apandis ameliyatı olan da kansere hazır olmalı.."""""
"""bademciklerimi aldırmadan önce azından bademciğim şişer hastalıklardan korunurdum şimdi bademciğim olmayınca direk ciğerlerime vuruyor""
"""bademciklerimi aldırdığımdan beri hiç bi tat alamıyorum""
""bademcik ameliyatından sonra 1 hafta boyunca yuttuğun kanları kusuyosun""
""bademcikler vücudun kalesidir alınırsa kale yıkılır vücut tamamen savunmasız kalır"""
gibi yorumlar vardı
benimde kafam çok karıştı ne yapsam ne etsem bilemiyorum ama çokta acı çekiyorum yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum yutkunabilirsemde iltihap yuttuğum için midem bulanıyor
bu konuda fikri olanlar yardımcı olabilirler mi??
haa bi de korkuyorum acır mı diye:çok üzgünüm:
arkadaşlar benim bademciklerim sürekli şişer yaz kış demeden hele kışın iltihap olur yutkunamam bile..
artık o kadar çok canımı sıkmaya başladı ki bu durum küçüklüğümden beri yaşıyorum bu durumu sürekli..
bademciklerimi aldırsam mı ki diyorum.nette biraz araştırdım gerçi pek bilgi de yoktu hepsi birbirinin tekrarı idi alıntı yapmışlar hep..
ama bi kaç forumda yazmışlar ki;
""""bademciklerini aldıran 2. bi ameliyata hazır olmali o da apandis ameliyatı..apandis ameliyatı olan da kansere hazır olmalı.."""""
"""bademciklerimi aldırmadan önce azından bademciğim şişer hastalıklardan korunurdum şimdi bademciğim olmayınca direk ciğerlerime vuruyor""
"""bademciklerimi aldırdığımdan beri hiç bi tat alamıyorum""
""bademcik ameliyatından sonra 1 hafta boyunca yuttuğun kanları kusuyosun""
""bademcikler vücudun kalesidir alınırsa kale yıkılır vücut tamamen savunmasız kalır"""
gibi yorumlar vardı
benimde kafam çok karıştı ne yapsam ne etsem bilemiyorum ama çokta acı çekiyorum yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum yutkunabilirsemde iltihap yuttuğum için midem bulanıyor
bu konuda fikri olanlar yardımcı olabilirler mi??
haa bi de korkuyorum acır mı diye:çok üzgünüm:
Arkadaşlar,birkaç gün önce KBB uzmanına gittim.Bana bademciklerin eğer yılda 4-5 ve daha fazlası şişiyorsa aldırman lazım dedi.Eğer sık sık iltihaplanma oluyorsa ilerki yaşlarda romatizmaya,iç kulağa veya kalp kapakçıklarına etkisi olabiliyormuş.Kışın çok sık şişiyor.Ama aldırmayı hiç düşünmüyorum.Çünkü arkadaşım masada kalıyordu.Öyle zor bir ameliyat geçirdi ki,bazı huysuzluklarından şikayetçi olduğu eşi,o gün bugündür bir melek! :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?