• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

badem10 meme estetiği ameliyatı

Cnm nasılsın bakıyorum keyifler de yerinde güle güle kullan yeni burnuşunu.Ay seni alan yaşadı vallahi şanslı adam tabi.Kendine iyi bak cnm öpüyorum seni.:16: Barış beyin hastası:116: olmayı çok isterdim:109:düşünüyorum :97: neremi yaptırsamda Barış beyle tanışsam yakından görsem diye.:16:

bencede yasadı valla:9:
kız dur yıne amelıyat olasınmı tuttu :9::9:

bebeğim süperim valla keyifler de tam tıkır yerinde eski burnum da güzeldi öyle kötü bir burnum yoktu görenler biliyorlar ama böyle iyice güzelleşti şuan şiş hali bile çok güzel geliyor.. hmmm bir düşünelim yavrucum yağ dolgusu yaptırabilirsin daha güzel bakışlar için,,, ya daaa botoks falan barış bey arada bir kendine de botoks yapıyor ve kesinlikle botoks bakışları güzelleştiriyor bunu onda görmüş oldum şahsen :)

illa da bir şey yaptırmana gerek yok gel benim bir kontrole tanıştırayım sizi ;)

Cnm nasılsın bakıyorum keyifler de yerinde güle güle kullan yeni burnuşunu.Ay seni alan yaşadı vallahi şanslı adam tabi.Kendine iyi bak cnm öpüyorum seni.:16: Barış beyin hastası:116: olmayı çok isterdim:109:düşünüyorum :97: neremi yaptırsamda Barış beyle tanışsam yakından görsem diye.:16:

hemen benimkini arıyım durun kızlar çok şanslısın diyeyim bariiiii :)) göğüslerden haberi yok söylemeyi de düşünmüyorum..burunu biliyor ve dün yanımdaydı kendisi ameliyattan sonra vs de hep yanımdaydı zaten..burnun çok tatlı gözüküyor çok beğendim dedi ki bantlı şuan ve de şiş yani inince daha da güzel olacak eminim :) gerçi bugün ankara ya geldim annem kaklıklığını pek sevmedi ama o kalkıklık çooook normal bir kalkıklık ve inecek zaten birazı. benim bu hali çok hoşuma gidiyor aynadayım sürekli ya bir de böyle bantlı haline alıştım ya düşünün yani iki haftadır alçı şu bu derken bantları çıkarınca bir garip hisseedeceğim kendimi biliyorum buna da rino şok diyorlarmış barış bey öyle diyor :)

bencede yasadı valla:9:
kız dur yıne amelıyat olasınmı tuttu :9::9:

bebeğim süperim valla keyifler de tam tıkır yerinde eski burnum da güzeldi öyle kötü bir burnum yoktu görenler biliyorlar ama böyle iyice güzelleşti şuan şiş hali bile çok güzel geliyor.. hmmm bir düşünelim yavrucum yağ dolgusu yaptırabilirsin daha güzel bakışlar için,,, ya daaa botoks falan barış bey arada bir kendine de botoks yapıyor ve kesinlikle botoks bakışları güzelleştiriyor bunu onda görmüş oldum şahsen :)

illa da bir şey yaptırmana gerek yok gel benim bir kontrole tanıştırayım sizi ;)
Cnm çok sevindim iyi olmana.Botoxmu dedin hemen koşuyorum cnm düşünmüyoda değilim hani onuda kafama soktum ama dişlerden sonra sırada dişler var daha.Yağ dolgusu gerek yok benim yüzüm tombul zaten hepten şişerim sonra.Ama güzel çekici bakışlarada hayır diyemem doğrusu.Botox dan korkuyorum ben ilerde sorun yaratır diye sürekli tekrarlamak gerekiyomuş.Ben Boğaziçi tıp merkezine gittiğimde Dr.Defne Erkara'yada göründüm o dedi yüzüne dolgu olmaz botox yaptırabilirsin ama şimdilik ihtiyacın yok ilerde yaptırırsın dedi gayet güzel yüzün var dedi.Ama bakışlara derinlik katmak fikrinede sıcak bakıyorum tabi.Hatta ben Barış beye e.mail attım bazı konularda bilgi almak için oda yanlış yere gitti bir daha uğraşmadım.Error verdi e.mailim.

e tekrar gönderseymişsin ya bebek maili barış bey aydınatıcı bir cevap verir ;) botoks düşünürsen de giderik bir gün beraber düşünmezsen de gidbiliriz yani tanışmak için :)

Cnm çok sevindim iyi olmana.Botoxmu dedin hemen koşuyorum cnm düşünmüyoda değilim hani onuda kafama soktum ama dişlerden sonra sırada dişler var daha.Yağ dolgusu gerek yok benim yüzüm tombul zaten hepten şişerim sonra.Ama güzel çekici bakışlarada hayır diyemem doğrusu.Botox dan korkuyorum ben ilerde sorun yaratır diye sürekli tekrarlamak gerekiyomuş.Ben Boğaziçi tıp merkezine gittiğimde Dr.Defne Erkara'yada göründüm o dedi yüzüne dolgu olmaz botox yaptırabilirsin ama şimdilik ihtiyacın yok ilerde yaptırırsın dedi gayet güzel yüzün var dedi.Ama bakışlara derinlik katmak fikrinede sıcak bakıyorum tabi.Hatta ben Barış beye e.mail attım bazı konularda bilgi almak için oda yanlış yere gitti bir daha uğraşmadım.Error verdi e.mailim.

ben botoks yaptırmadım ama yaptıran gördüm yani. o yüzden çok aydınlatamam maalesef canım...doktorum yılda iki defa kendisine botoks yapıyormuş mesela ve gerçekten ifadeyi dinginleştirip güzelleştirdiği çok doğtu botoksun..

botoks ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

kızlar dayanamadım açtım burnumun bantımı bir iki saat önce :) normalde cumartesi günü açmam gerekiyordu emme bişi olmaz artıkıııınn hehe :))

Tamamdır o zaman benimki normal daha iyi anladım tatlım anneninde ellerinden öpüyorum hayatım.Bu arada mesaj kutun dolu temizlik zamanı gelmiş cnm öpüyorum seni.

Ayyy ayyy burnun çok güzel kibar olmuş tatlım avatarındaki sensin dimi yorum yapmadan duramayacam çok iyi bence bu şiş hali ki şişlik felan göremedim bile iyiyse kimbilir sonrası nasıl güzel olur.Barış beyin başarısı bir kez daha tescillenmiş oldu böylece önünde saygıyla eğiliyorum hocam

benim evet yavrum..saç maç topladım burnuşu net çekeyim diye..özelden msj geliyor sürekli burun görmek istiyoruz diye ben de bir süre avatar fotosu olarak kalsın dedim kibar oldu evet kendi burnum da öyle büyük değildi zaten kemerim vardı biraz bi de eğrilik vardı biraz hafifte ucunu kaldırmış barış beycimmm ayy ben de çok seviyorum valla barış beyi güzel oldu :) ve gerçekten şuan şişlik var önden biraz şiş duruyor

Ayyy ayyy burnun çok güzel kibar olmuş tatlım avatarındaki sensin dimi yorum yapmadan duramayacam çok iyi bence bu şiş hali ki şişlik felan göremedim bile iyiyse kimbilir sonrası nasıl güzel olur.Barış beyin başarısı bir kez daha tescillenmiş oldu böylece önünde saygıyla eğiliyorum hocam

Son düzenleme:
Bacılaaarrr geldimm çıktı alçım barış bey bant yapıştırdı üstüne 5 gün kalsın sonra kendin çıkarırsın 5 gün sonrasında dedi tabi öncesinde baktım uzun uzun fotoğrafta çektik.pek bi güzel olmuş burnum insan önce bakında alışamıyor burnuna bu kim diyor aynada :) burun sırtım dümdüz olmuş şaka gibi yahu kemer memer gitmiş yanüü :) kaldırmış barış bey biraz kalkık havalı bir burnum olmuş ama o kalkıklık inecek biraz öyle yani mutluyumm.. 20 gün sonra kontrolüm olacak tekrar :)

BARIŞ bey çok tatlı bir doktor yahuu bugün pek bir sevdim kendisini iyice :) kardeşim benden çok seviyor gerçi

canım büyük geçmiş olsun.. sana artık lakap takarlar kibirli, kendini beğenmiş, burnu havada gibi... :) valla ameliyat sonrasında kişiler çok mutlu oluyorlar ve istedikleri görüntüye sahip oluyorlar ya, çok güzel bir duygu olsa gerek.. güle güle kullan burnunu ve güzel hava atmalar canım....

teşekkür ederim tatlım avatar fotom yaptım burnuşumuuuu :)) ayy yok ya günlük hayatımda çok mütevazıyım ben herkes öyle diyor ;)

canım büyük geçmiş olsun.. sana artık lakap takarlar kibirli, kendini beğenmiş, burnu havada gibi... :) valla ameliyat sonrasında kişiler çok mutlu oluyorlar ve istedikleri görüntüye sahip oluyorlar ya, çok güzel bir duygu olsa gerek.. güle güle kullan burnunu ve güzel hava atmalar canım....

Back
X