- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
- Konu Sahibi bilgezaman
Arkadaşlar Barış Çakır şuan da meme büyütme ameliyatlarını 8 bin Türk lirasına burun ameliyatını da 6.500 Türk lirasına yapmaktadır sevgileerrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün mutlu bir güne uyandımmm herkese güzel pazarlarrrrrrr :)))
burcucum sen burun amelıyatımı yaptırdın??
sanada güzel pazarlar sekerim
bebeğümmm karşılaşamıyoruz bir türlü yahuuu özledim
evet caınm ya denk gelemedik valla
burcuuuuu merhaba buralardasın. maşşallah yahu biz daha birincisine cesaret edemeden ikinci ameliyatını olmuşsun allah nazarlardan saklasın çok tatlı olmuşsun nedense ameliyattan önceki halinde bana öyle geliyordu hayalimde yani. mesaj sayısını doldurup resimlerini gormek ıstyorum artık
ayyy maşşallah maşşallah. bizede gönder o cesaretinden azıcık olsa yeter. bugun video izledim ameliyatla ılgılı ılk kez denk geldi aman allahım o ne oylee. gozum ıyıce korktuu:18: gecelerde ayın 9unda barıs beye gtcegımı soylemıstım ya sana. gene aksılık gene aksılık ne var ustumde bılmıyorum hersey hazırdı nısanlımdan ayrıldım ıkı gun once. dogal olarak ıptal edıldı. bız onunla bırlıkte gıdıcektık ben utandıgım ıcın randevularımı bıle o ayarlamıstı. ayın 23une aldırmıs randevuyu genede bıletlerle beraber ama bılemıyorum. bugun olmasa yarın gtcem cok ıstyorum. en azından gorussek barıs beyle belkı rahatlarım. bu arada arkdslık ıstegı gonderdım. kabul edersın umarım son 4 msj:)))) sabırsızlanıyorum resımlerın ıcın.
arkadaşımsın bitanem..ayy canım ya aksilikler üst üste gelmiş hep senin ama hiiiççççç korkma ben ameliyat videosu falan izlememiştim hiç ne gerek var gözümüzü korkutmaya bence hiç gerek yok yani.. barış bey zaten seni konuşmalarıyla rahatlatacaktır emin olabilirisn o konuda..ay hadi bakalım gör fotoğraflarımı da yorum yap şekerim..bekliyorum ben dee sabırsızlıkla :)
evet bencede yorum yapmalıyım ya barıs bey yakında benı kabul etmeyecek zaten o kaddar cok randevu aldık ıpta ettırdık kı ınanamazsın. adımı duyunca gelmesın felan dıcek kesın bu arada amelıyat zaten 7 7.5 cıvarında yapıyordu sanırım fıyatlarda ıyıce yukselmıs kredı cekıcem ınsallah. gecen sene ben anneme soylemıstım bıraz ters tepkı vermıstı. bu sene kendım halletcem dıye kafaya koydum. evlatlıktan reddetmez ınsallah
hıım bide şu sutyen olcusu muhabbetı varya a b d felan dıye:) olcu yapmayı anladım sanırım hesaplanıo. senınkı neydı sımdı ne oldu onu merak edıyorum. gecenlerde avatrında gorebıldıgım resım cok begenmıstım. kesın barıs bey dedım o an bıde su kası kesmeden zar altına yapıomus ya daha ıyı bence. sımdı nasıl hıssedıyorsun. msnını tekrar eklemelıyım bence burda resımlerını gordukten snra ordan da arada konusalım
canım kesinlikle kas zarı altı süper bir yöntem benim hiç ölçüm yoktu öncesinde şuan c cup sütyen kullanıyorum. msn gönderiyorum özelden
bu sonuncu sanırım görmem için oley oley oley ya benımde oyle takmasam farketmez yanı ama rahat olmadıgım ıcın sungerlı takıyorum ıste. sadece tsort ustunden goruntu var o kadar. eger nasıp olursa zaten ılk ıs butun kıyafetlerımı yenılıycemmm:)))yok yok reddetmez anneler birtanedir canım şuan 8 bin lira meme büyütme ameliyatı..ee kaç mesaj kaldı şimdi benim memişleri görmeneeeee
ayy cok tatlıı yaaa..:))) ınsallah ısteyen herkese nasıp eder Allah'ım gönüllerine göre. kas kestirmekten korktum bide sanırım topikte okudum kas hareketiyle bırlıkte hareket mı edıyormus sılıkonlar noluyomus anlamadım ama oyle olmaz zar altında oldugunda yazmıs doktr. anlamıs degılım zaten hala nasıl olucak onlar kesılıp altına koyucaklar kocaman kocaman
bu sonuncu sanırım görmem için oley oley oley ya benımde oyle takmasam farketmez yanı ama rahat olmadıgım ıcın sungerlı takıyorum ıste. sadece tsort ustunden goruntu var o kadar. eger nasıp olursa zaten ılk ıs butun kıyafetlerımı yenılıycemmm:)))