arkadaslar ben sinemaki kürü var duymuşsunuzdur belki işte 2 gün önce onu uyguladım. içindeki badem yağı saçımda bit yaptı. daha doğrusu sirke var şuan saçımda. Daha öncede baska bir bakım kürü uygulamıştım ondada badem yağı vardı ondada saçımda sirke yapmıştı. badem yağından mı kaynaklandı bilmiyorum ama 2 bakım küründeki tek ortak madde badem yağı. sinemaki kürünü 3.5-4 saate yakın bekletmiştim. nettede bazı şeyler yazıyordu bu konuyla ilgili bu konuyla bilgisi olan var mı acaba??
arkadaslar ben sinemaki kürü var duymuşsunuzdur belki işte 2 gün önce onu uyguladım. içindeki badem yağı saçımda bit yaptı. daha doğrusu sirke var şuan saçımda. Daha öncede baska bir bakım kürü uygulamıştım ondada badem yağı vardı ondada saçımda sirke yapmıştı. badem yağından mı kaynaklandı bilmiyorum ama 2 bakım küründeki tek ortak madde badem yağı. sinemaki kürünü 3.5-4 saate yakın bekletmiştim. nettede bazı şeyler yazıyordu bu konuyla ilgili bu konuyla bilgisi olan var mı acaba??
canım ,
ben de çeşitli bakımlar yaptım,sinameki de dahil..ama bit olmadı Allaha şükür..başka yerden kapmış olmayasın ?
bence bir dermotoloji doktoruna kontrole git. ben yıllardır badem yağını kullanırım hiç böyle sorunum olmadı. hatta etrafımda da hiç duymadım.
bir de badem yağının son kullanma tarihinde falan bak.belki yağda sorun vardır.
aynen bendede öle oldu çok kaşındı bi baktım sirke buldum. eczanede bit ilaçları var ondan alıp yıkıyosun saçını tarağı ile tarıyorsun gidiyor. bitler ölüyor ama sirkeler için ne kadar etkili bilmiyorum. sirkelerin saçdan ayıklanması gerekli. 1 tane bile sirke kalsa çatlayıp bit çıkıyor sonra çoğalıyor 4 günde. başladığın noktaya geri döndük. o yüzden iyi temizlemek lazım....bende salı günü ilk kez sinameki formülünü uyguladım. o günden beri kafam çok kaşınıyo. acaba uzuyomu diye düşündüm ama şimdi bu başlığı okuyunca korktum. bit sirke falan nasıl hiç bilmiyorum ama hemen anneme söylicem baksın kafama. bitlendiysem napıcam kızlar:83:
anneme baktırdım saçlarıma hemen. kepek bile yok dedi. rahatladım valla. bilmediğin şeyleri kafana sürüyosun ondan kaşınıyosun diyoo. uzuyodur ondan kaşınıyodur diyorum bende artık. buci inşallah kısa zamanda kurtulursun sende canımm. geçmiş olsun
ya canım bnde 2.sini yaptıktan sonra kasınmaya basladı bnde bu baslıqı okuyunca korkup anneme baktırdm ama bisey yok.d
uzuyodur uzuyo
bende dün akşam uyguladım badem yağını saçıma ilk defa bi deniyim dedim,bugün gördüğüm konuya bak
:2:
aynen bendede öle oldu çok kaşındı bi baktım sirke buldum. eczanede bit ilaçları var ondan alıp yıkıyosun saçını tarağı ile tarıyorsun gidiyor. bitler ölüyor ama sirkeler için ne kadar etkili bilmiyorum. sirkelerin saçdan ayıklanması gerekli. 1 tane bile sirke kalsa çatlayıp bit çıkıyor sonra çoğalıyor 4 günde. başladığın noktaya geri döndük. o yüzden iyi temizlemek lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?