tavsiyesi olan arkadaşlara teşekkür ederim,öncelikle sölemeliyim ki resmi bilerek isteyerek bilinçli bi şekilde koydum,bu siteye üye olup kendini bilmez erkekler var ise onlara daha farklı siteleri öneririm,burda bu sitedeki fotoğraflarla nasıl bir emel içinde olduklarını anlamış değilim keza öle ise akıl sağlıkarından şüphe ederim zira kendi burun ameliyatlarını göstermek için detaylı bi şekilde yüzlerini kare kare deşifre eden arkadaşların bu tavsiyelerden sonra daha zor durumda olduğunumu düşünelim görünen bir çift göğüs adı sanı belli olmayan kimliksiz bi resim böle şelere çok takılmayınız içinde art niyetli olanlar varsa kendinizi soyutlayınız...ferrai ve sessizlik nnikli arkadaşlar manidar yorumlarınızla sizinde az çok nasıl bir niyet güddüğünüzü anladığımı söleyebilirim ama önemli değil...
Eğer görebilseydim iyiki de koymuşsun bizide bilgilendirdin dicem ama resimleri göremiom yaf
Ya benimde önceden 85 ve dik olan göğüslerim emzirmeden sonra hem sarktı hem küçüldü psikolojim altüst oldu rüyamd bile ameliyat olduğumu görüyorum. Bende protez taktırmayı çok istiyorum ama sonrası ağrılarından çok korkuyorum bide küçük kızım var sürekli kucağa al indir istiyo oyun istiyo napıcam bilemiyorum höfff..
nasıl bakabilirz göremedm nerdne bakıyoruz?resimler albümlerde;1 aylık göğüsler.. yeni fotoğraf ekledim.desteksiz sütyen. =)
resimler albümlerde;1 aylık göğüsler.. yeni fotoğraf ekledim.desteksiz sütyen. =)