bade82 Meme Estetiği Ameliyatı

bade82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
206
2
resimler albümlerde;1 aylık göğüsler.. yeni fotoğraf ekledim.desteksiz sütyen. =)

benim anlamadigim kücüktüde büyütmekmi istediniz yoksa büyüktüde kücültmekmi istediniz?

iki resimide gördüm sanirim simdi daha gercek görünüyor...

insaAllah saglik sorunu yasamazsiniz...

'güle güle kullanin' sözü biraz komigime gitti ama baskada ne söylenir bilmiyorum : ))

Eveetttt bade82.Açıkcası ben senin 21. günlük hali olan resmini birkaç gün önce görmüştüm,ve pek begenmemiştim.Ama şu anki hali güzel duruyor sanırım gün geçtikçe dahada dogallaşacak.Umarım bu seferde sana küçük gelmezler ) .Ama gerçektende hoşuma gittigi için bu mesajı yazıyorum,öbür resmini görünce canını sıkmak istememiştim o yüzden yazmadım.Ne diyim darısı başıma.Bende yaptırmak istiyorum.Bugün ilk olarak Dr.Dilek Avşara muayene oldum.Koltukaltı girerek,kas altı ameliyatına uygun oldugumu söyledi.Yalnız fiyat çok uçuk geldi 7.5 milyar istedi.Dr Barış Çakıra muayene olucam.Kas zarı yapıyor,daha dogal duruyormuş.Hayırlısı inş.Sen hangi dr.a ameliyat oldun,ne kadar tuttu merak ettim canım.Bilgi verirsen en azından benim için fikir olur.Şimdiden teşekkürler..

ölcü olarak 255cc 300 filan diye rakkamlar yaziyor arkadaslar?
bu nasil oluyor yahu?

benim gögüslerim o kadar da kücük olamaz heralde :1shok:

gogusler guselde resmi bence sil kalmasın orda..

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel olmuş. Eğer yanlış anlamassan sana tavsiyem ayarlardan albümü yalnızca arkadaşlarına açık olarak ayarla ki üye olan herkes göremesin. Sonra arkadaş olmak isteyenlerin mesajlarından vs anlarsın zaten bayan olup olmadığını:) Çünkü bazen erkekler de üye oluyor biliyorsun. Tabi senin tercihin belki böyle bi durumla karşılaşabileceğini bilmiyosundur diye söyledim yalnızca. Bunun dışında göğüslerin çok hoş olmuş güle güle giy dekolteler :)

Evet bu yorum daha cok samimi bi sekilde yazilmis. Ve katiliyorumda dogru söylüyorsunuz.

Ama diger arkadasin 'memelerini albüm yapanda ilk kez gördüm yani' yazmasini asaglayici ve dogru bulmadim.

Üslubunuzdan dolayi size tesekkür ederim kendi adima.

tavsiyesi olan arkadaşlara teşekkür ederim,öncelikle sölemeliyim ki resmi bilerek isteyerek bilinçli bi şekilde koydum,bu siteye üye olup kendini bilmez erkekler var ise onlara daha farklı siteleri öneririm,burda bu sitedeki fotoğraflarla nasıl bir emel içinde olduklarını anlamış değilim keza öle ise akıl sağlıkarından şüphe ederim zira kendi burun ameliyatlarını göstermek için detaylı bi şekilde yüzlerini kare kare deşifre eden arkadaşların bu tavsiyelerden sonra daha zor durumda olduğunumu düşünelim görünen bir çift göğüs adı sanı belli olmayan kimliksiz bi resim böle şelere çok takılmayınız içinde art niyetli olanlar varsa kendinizi soyutlayınız...ferrai ve sessizlik nnikli arkadaşlar manidar yorumlarınızla sizinde az çok nasıl bir niyet güddüğünüzü anladığımı söleyebilirim ama önemli değil...

sessizlik afedersin şimdi tekrar okuyunca iletiyi seni yanlış anladığımı farkettim kusura bakma...

ben anlıyamadım sımdı buyuktu de kuculttun mu ? kucuktude buyulttun mu ?

eger goguslerın buyuktu de kucultm amelıyatı olduysan bence buda buyuk :S
ama gusel duruyor o ayrı tabıkı

Hımm İzmir uzak tabi.Evet fiyat banada çok uçuk geldi ama tabi dedigim gibi başka doktorlarada gidicem hatta yarın eger doktor müsait olursa Barış Çakıra gidicem bakalım hayırlısı.

Hımmm hiç duymadım ben onu,kafamda barış çakır,aylin karanlık,teoman dogan var şu anda.

ve ayrıca cok tesekkürler badecim.ne kadar göremesem de ben, bizleri böyle bilgilendirdiğin icin tskler.özellikle ben ve benim gibi kafası karısık yüzlerce bayana ışık tutuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…