Bacım bana bi isim bul :)))

Canım istediğin ismi koyabilirsin bence aramada çıkar mı diye düşünmene gerek yok alt başlık olarak kapı süsü mutfak süsü yazınca zaten aramada hemen çıkıyor bide yüklediğin resimlere etiket yaparsan daha çıkışıyor ulaşır Emin’im bunları biliyorsundur hani aramada çıkar mı deyince söylemek istedim Ben bişey arayacağım zaman mesela direk etiketlere yazar aralarında orijinal hoşuma giden fotoğraflara tıklayarak sayfaya ulaşıyorum
İsim konusunda aklıma gelen bişey yok şuanda ama yazarım düşünüp :)

Instagramdan satış yapacaksanız #kapısüsü #süs #kapı filan yazın bol bol her gönderinize. Arayanlar farklı şekillerde yazabilirler. Hashtagleri salladım ama daha mantıklı şeyler yazın tabii :D

Canım istediğin ismi koyabilirsin bence aramada çıkar mı diye düşünmene gerek yok alt başlık olarak kapı süsü mutfak süsü yazınca zaten aramada hemen çıkıyor bide yüklediğin resimlere etiket yaparsan daha çıkışıyor ulaşır Emin’im bunları biliyorsundur hani aramada çıkar mı deyince söylemek istedim Ben bişey arayacağım zaman mesela direk etiketlere yazar aralarında orijinal hoşuma giden fotoğraflara tıklayarak sayfaya ulaşıyorum
İsim konusunda aklıma gelen bişey yok şuanda ama yazarım düşünüp :)
Sağol canım şimdi açtım sayfamı :))

Instagramdan satış yapacaksanız #kapısüsü #süs #kapı filan yazın bol bol her gönderinize. Arayanlar farklı şekillerde yazabilirler. Hashtagleri salladım ama daha mantıklı şeyler yazın tabii :KK70:
Aynen öyle yaptım :)))

Kızlar ...olarak açtım sayfamı ❤️❤️❤️

Son düzenleyen: Moderatör:
İsim bahanesiyle bir miktar rant da sağladığız. Rastgele...

Back
X