kiz ne kremi basur kremimiBana doktorun yazdiği kremi malasef hamilelik ve emzirme sürecinde kullanamiyorsunuz ama bana 2 hafta icinde çare oldu. Hayatimi kurtaran krem
Resmini ekleyim ama lütfen emzirirken kullanmayim.
kiz ne kremi basur kremimi
illa agri icin krem kullaniyordurEkledim. Umarim TRde vardır.
Yok, basur kremi değil.
Geçen yıl hemoroid sonrası bende oldu çay ağacı yağı kullandım.
Her büyük WC sonrası ılık suya çay ağacı yağı damlatıp şırınga ile makatı ve içine bu suyu sıkıp yıkadım sonra makata damlattim ilk baya yakıyor ama ağrısını alıyor ağrı kesiliyor ağrı oldukça damlatın 2-3 damla her büyük WC sonrası mutlaka yıkayın kısa sürede geçiyor
çay ağacı yağını araştırma yapın kantaron yağından daha mucize bir şey. Geçmiş olsun
Amaliyat veya bu krem demişti Proktoloğum
Merhaba düzeldi mi acaba düzeldiyse neyle düzeldi bi arkadaş soruyor dateşekkür ederim, 40 küsür günlük bebeğim var emziriyorum. Kullanamam bu süreçte
Valla düzelir gibi oluyor geri bir daha kabız oluyorum. Dün yine şurup ve krem aldım. Diyetisyene de gittim her gün ettirdiğim için yeşillik ot vs bana mısın demediMerhaba düzeldi mi acaba düzeldiyse neyle düzeldi bi arkadaş soruyor da
Emziriyorum kremleri kullanabilir miyimValla düzelir gibi oluyor geri bir daha kabız oluyorum. Dün yine şurup ve krem aldım. Diyetisyene de gittim her gün ettirdiğim için yeşillik ot vs bana mısın demedi
İlk zamanki gibi şiddetli değil ama dikkat etmesen geri eski haline gelir
Duphalac şurup
Anestol pomad krem
Procto-glyvenol krem
Bunları kullandım toparladı beni
Bol salata yeşillikli zeytinyağlı
Kuru kayısı kuru erik hoşafı
Günde 3 4 litre su
Ben de emziriyorum genel cerrah yazdı muayenede , emzirdiğimi söylemiştim, kadın doğum doktoru da onayladı ekstra ona da sordum.Emziriyorum kremleri kullanabilir miyim
Berbat bir illet ya inşallah iyi gelir denicemBen de emziriyorum genel cerrah yazdı muayenede , emzirdiğimi söylemiştim, kadın doğum doktoru da onayladı ekstra ona da sordum.
Size de geçmiş olsun doğurmaktan beterBerbat bir illet ya inşallah iyi gelir denicemgeçmiş olsun çok teşekkür ederim