Benimki kendiliğinden geçmişti. Anestol pomad sürmüştüm acıyı hissetmemek için. Çok çok acı verici bir şey. Zamanla geçti kendi. Sadece kabız olmamaya çalıştımDoğururken 1 ay önce böyle çile çekmedim tuvalet bana zulüm oldu
Genel cerrahiye gittim bugün ilaç verdi şurup ve krem. Şiddetli yırtık var geçmezse ameliyat dedi.
Bana bir şeyler söyleyin kurtulayım şundan ameliyatsız.
Ömrü hayatımın en sağlıklı beslendiğim dönemi şu evre, bebekten ve hamilelikten ötürü , yine de yakalandım. Günde 3 litre su içiyorum emziriyorum diye, her gün yeşillikli salata ama yine de oldu.
Kurtarın bir şey söyleyin fenalardayım
Ruhumu teslim edecek gibiyim, o kadar dikkat ettim yine de olduBenimki kendiliğinden geçmişti. Anestol pomad sürmüştüm acıyı hissetmemek için. Çok çok acı verici bir şey. Zamanla geçti kendi. Sadece kabız olmamaya çalıştım
Off içim bi tuhaf oldu.. Kadın ve anne olmak gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun. Ilık suya oturmak faydalı olabilir. Bol sıvı ile beslenin inşallah bir an önce geçerDoğururken 1 ay önce böyle çile çekmedim tuvalet bana zulüm oldu
Genel cerrahiye gittim bugün ilaç verdi şurup ve krem. Şiddetli yırtık var geçmezse ameliyat dedi.
Ömrü hayatımın en sağlıklı beslendiğim dönemi şu evre, bebekten ve hamilelikten ötürü , yine de yakalandım. Günde 3 litre su içiyorum emziriyorum diye, her gün yeşillikli salata ama yine de oldu.
Vallahi tuvalete gitmek hiç istemiyorum, gaz dahi çıkarken acıyorOff içim bi tuhaf oldu.. Kadın ve anne olmak gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun. Ilık suya oturmak faydalı olabilir. Bol sıvı ile beslenin inşallah bir an önce geçer
Bende 3. Doğumdan sonra böyle oldum. Üçüde sezeryan ilk iki doğumda sıkıntı yoktu herşey düzene girdi 1 ay içinde ama aralıkta 3. kez doğurdum o günden beri tuvalete çıkmak zulüm. Duphalac ve fitil verdi. Ayrıca krem de verdi içeri sıkılan cinsten ama yok yok. Günde en kötü 3,5 lt su içiyorum. Ama ilaçları bırakınca yine tuvalette ahey ahey yani.Doğururken 1 ay önce böyle çile çekmedim tuvalet bana zulüm oldu
Bana da fitil hariç onları verdi korkuyorum vallahiBende 3. Doğumdan sonra böyle oldum. Üçüde sezeryan ilk iki doğumda sıkıntı yoktu herşey düzene girdi 1 ay içinde ama aralıkta 3. kez doğurdum o günden beri tuvalete çıkmak zulüm. Duphalac ve fitil verdi. Ayrıca krem de verdi içeri sıkılan cinsten ama yok yok. Günde en kötü 3,5 lt su içiyorum. Ama ilaçları bırakınca yine tuvalette ahey ahey yani.
Bilgim yok bu konudaDoğururken 1 ay önce böyle çile çekmedim tuvalet bana zulüm oldu
Kefir ve probiyotik içiyordum doğum sonrası ama olanlar oldu 3 litre su içiyorum. Karpuz da yiyeyim onu bilmiyordumBol bol su için, mevsimi de geliyor mümkünse sık sık karpuz yiyin. Probiyotik kullanmaya özen gösterin, bağırsak hareketlerini düzenlemeniz gerekiyor kabız olmamak için. Klozette fazla zaman geçirmeyin anal kasları zorlamayın.
Duphalac tarzında dışkının katılaşmasını önleyen ilaçları kullanabilirsiniz, çocuklarda bile güvenle kullanılıyor ama emziriyorsanız doktorunuza mutlaka danışın.
Ay düşmanımın başına vermesin evlerden ırak çok menem bir şeyBilgim yok bu konudageçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek kalmaz.
Siz devam edin, bol bol su, karpuz, probiyotik, yeşil yapraklı bitkiler, bağırsağa faydalı olan bitki çayları. İlaçları da düzenli kullanın tabi, parol hamile ve emziren kadınlarda güvenle kullanıldığı için reçete ediliyor ama çok acınız oluyorsa anestol pomad kullanıp kullanamayacağınızı doktorunuza sorun. Onay verirlerse sizi rahatlatacak.Kefir ve probiyotik içiyordum doğum sonrası ama olanlar oldu 3 litre su içiyorum. Karpuz da yiyeyim onu bilmiyordumgenel cerrahi bölümüne gittim bugün muayene etti o şurubu ve kremi yazdı bir de parol verdi anlattım doğum yaptığımı, emziriyorum şikayet devam ederse tekrar gel ameliyat edelim dedi
Procto-glyvenol krem yazmış doktorSiz devam edin, bol bol su, karpuz, probiyotik, yeşil yapraklı bitkiler, bağırsağa faydalı olan bitki çayları. İlaçları da düzenli kullanın tabi, parol hamile ve emziren kadınlarda güvenle kullanıldığı için reçete ediliyor ama çok acınız oluyorsa anestol pomad kullanıp kullanamayacağınızı doktorunuza sorun. Onay verirlerse sizi rahatlatacak.
Krem olarak hangi pomadı kullanıyorsunuz?
Kuzum kantaron yağı koy pamukla her fırsatta, orada dursunBana da fitil hariç onları verdi korkuyorum vallahi
Procto-glyvenol en sık kullanılan pomad bu konuda da başarılıdır. Anestol'un tedavi edici özelliği değil ağrı kesici özelliği var. Danışın onay verirlerse en azından ağzınıza iyi gelecek zaten iki pomad birbirinden farklı amaçlara hizmet ettiği için aynı anda kullanılabilir.Procto-glyvenol krem yazmış doktor
Ağrım var, çünkü kanlı geliyor
Şiddetli yırtık var dedi bir ilaç deneyelim kullan dedi.
Teşekkür ederim
Vallahi tüm tuşlara basıp bölüm geçer gibi bu meret şeyden kurtulmam lazım zindan eziyeti gibi mübarek tansiyonumu oynatıyor acıdan. Doğururken böyle olmadım benKuzum kantaron yağı koy pamukla her fırsatta, orada dursun
Ay inşallah sorayım , teşekkür ederimProcto-glyvenol en sık kullanılan pomad bu konuda da başarılıdır. Anestol'un tedavi edici özelliği değil ağrı kesici özelliği var. Danışın onay verirlerse en azından ağzınıza iyi gelecek zaten iki pomad birbirinden farklı amaçlara hizmet ettiği için aynı anda kullanılabilir.
İçinizi ferah tutun, inşallah hiç ameliyata gerek kalmadan geçer gider
Ah kuzum çok geçmiş olsun, biliyorum acısınıVallahi tüm tuşlara basıp bölüm geçer gibi bu meret şeyden kurtulmam lazım zindan eziyeti gibi mübarek tansiyonumu oynatıyor acıdan. Doğururken böyle olmadım ben