- 17 Ağustos 2023
- 7.635
- 21.528
Yalnız degilsin bende ilk dogumdan sonra baya vitamin kullandım ama pek etki göremedim şu an yine kullanıcam mecbur kullanmasak daha berbat oluyoruz.Balık yağı içtim, d vitamini ve B 12 iğnesi kullanıyorum ama sanırım bendeki sorun beyinsel hatta sinirsel belki de çocuksal ve ara ara kocasal
Sorma ya, nedense hep onların kucaklarında acıkıyor, emesi geliyor ya daAy ay bizim kıymetimizi bilmiyorlar vallahi..
İzindeyim diyorum ki yahu doğum sonrası 8 haftada ne anne toparlanır ne bebek kim karar vermiş bu haftaya dedimisyanlardayım. Şu son eklenen mevzu beni dellendirdi iyice kocam gözüme batıyor bu ara
Yaparken bakarım aşkım benim de evladım ilgilenirim.. benimkinin bakma şekli aaaşkıımmm çocuk ağlıyoooor diye seslenmek
Yahu benim bir de 2021-22-23 peş peşe olunca hepten sistem error verdi. Bi salsalar 72 saat aralıksız uyurum.Yalnız degilsin bende ilk dogumdan sonra baya vitamin kullandım ama pek etki göremedim şu an yine kullanıcam mecbur kullanmasak daha berbat oluyoruz.
Bacım hiçmi başın agrımadı?Yahu benim bir de 2021-22-23 peş peşe olunca hepten sistem error verdi. Bi salsalar 72 saat aralıksız uyurum.
Seni alkışlıyorum tebrik ediyorum arka arkaya helal olsunYahu benim bir de 2021-22-23 peş peşe olunca hepten sistem error verdi. Bi salsalar 72 saat aralıksız uyurum.
Teşekkür ederimgecmis olsun. Ben 7 yil önce ameliyat oldum ama benimki kronikti. Iki yil gecmeden tekrarladi. Bu sebebten ötürüde sezaryan olmustum. Öncelikle ne kabiz ne ishal olmamaniz lazim kesinlikle, her ikiside iyi degil. Doktorun verdigi kremi aci gecse dahi en az 6 hafta falan almaniz lazim (doktora sorun siz yinede). Benimkine tek fayda eden sey bir yag karisimi olmsutu. Bazen bitkisel seylerde ise yarayabiliyor.
Teşekkür ederim@Selizay da bitkisel bir şey yapmıştı görürse yazar
Kabız ve ishal olmamak önemli ameliyattan da korkmayın kvdem oldu yıllarca boşuna çekmişim diyor şimdi
Çok geçmiş olsun
Doktorum dönüş yaptı kullanabilirsiniz dedi anestol pomad içinProcto-glyvenol en sık kullanılan pomad bu konuda da başarılıdır. Anestol'un tedavi edici özelliği değil ağrı kesici özelliği var. Danışın onay verirlerse en azından ağzınıza iyi gelecek zaten iki pomad birbirinden farklı amaçlara hizmet ettiği için aynı anda kullanılabilir.
İçinizi ferah tutun, inşallah hiç ameliyata gerek kalmadan geçer gider
Epizyotomi de vardikişsiz doğummu yaptın canım
himm dedim belki zorladilarmi seni ondanmi olduEpizyotomi de varhala çekiyorum mesaj geldiğini fark etmemişim
Bakalım diyetisyenle de görüştüm toparlarım inşallah
Aslında esas şiddetli doğum sancısı geldikten 10-15 dakika sonra doğurdum ama bilmiyorum niye olduhimm dedim belki zorladilarmi seni ondanmi oldu
benide ben biraktim hemen kan ilacini aslinda kan ilacini birakirsan sütünde azalirmisAslında esas şiddetli doğum sancısı geldikten 10-15 dakika sonra doğurdum ama bilmiyorum niye oldu
Bu kan ilaçları zaten beni kabız yapıyordu heralde ondan da olmuş olabilir
Vallq ben doğumdan sonra da içmedim bu olay cereyan edince, içmeye devam mı etsembenide ben biraktim hemen kan ilacini aslinda kan ilacini birakirsan sütünde azalirmis
aslinda doktor kabiz olmaman icin extra dengede tutacak bir ilac vermesi lazim mesela ben oglum icn öyle kullanirim böyle meyveli surup veriyor suya karistiriyor kabiz yapan ilaci engelliyorduVallq ben doğumdan sonra da içmedim bu olay cereyan edince, içmeye devam mı etsem
Kadın doğum doktoruma da sordumaslinda doktor kabiz olmaman icin extra dengede tutacak bir ilac vermesi lazim mesela ben oglum icn öyle kullanirim böyle meyveli surup veriyor suya karistiriyor kabiz yapan ilaci engelliyordu