- 20 Ağustos 2021
- 152
- 0
- 13
- 36
- Konu Sahibi begonvil00
-
Birbiriyle anlaşamayan insanları bir araya gelmeye neden zorluyorsunuz ki? Adamı rahat bırakın , haklı hem de sonuna kadar haklıMerhaba.
Ben yaklaşık 4 yıldır evli bir kadınım. Eşim her konuda anlayışlı, sessiz sakin ve uysal birisidir. Çevresindeki herkes tarafından sevilen, değer gören birisidir.
Yani bu zamana kadar iş ortamına da girdim arkadaş ortamına da hakkında 1 tane kötü söz söyleyen görmedim ve herkes gözünün içine bakıyor. O kadar seviliyor.
Ama gel gelelim ki eşim bacanağını yani kardeşimin kocasını pek sevmiyor. O nedenle de pek yanyana gelmek istemiyor. Yani bazı konularda ona hak veriyorum. Eniştem biraz hödüktür.
Nerede ne konuşulacağını bilmez ama yine de iyi geçinmelerini istiyorum. Bunu eşime söylediğimde de tepki alıyorum.
İlk evlenen benim. Kardeşim benden sonra evlendi ve ailem doğrusu benim eşime daha fazla ilgi gösterip, değer gösteriyorlardı. Tabi kardeşim bu ilgiden rahatsız olduğu için, anneme
bağırıp çağırıp benim kocama ters davranıyorsunuz da işte Mert'e neden bu kadar iyi davranıyorsunuz gibi sözler söylemiş. Bağırmış çağırmış falan. Tabi bunları bana annem anlattı.
Bu olaydan sonra annem farkedilir derecede eşime karşı davranışları değişti. Haliyle eşim bunu farkedecek diye korkuyorum ama eşim de saf birisi değil. İllâki farkediyordur.
Bana bişey söylemiyor ama farkettiğini hissediyorum. Bugün yine eniştem ile ilgili bir konu açtım ve baya bi ısrar ettim. En sonunda azarlayarak hayırdır ya ne sizde bu damat sevgisi dedi çıktı.
Ben ne yapmalıyım? Eşim mi haklı ben miyim? Ne önerirsiniz bana..
Merhaba.
Ben yaklaşık 4 yıldır evli bir kadınım. Eşim her konuda anlayışlı, sessiz sakin ve uysal birisidir. Çevresindeki herkes tarafından sevilen, değer gören birisidir.
Yani bu zamana kadar iş ortamına da girdim arkadaş ortamına da hakkında 1 tane kötü söz söyleyen görmedim ve herkes gözünün içine bakıyor. O kadar seviliyor.
Ama gel gelelim ki eşim bacanağını yani kardeşimin kocasını pek sevmiyor. O nedenle de pek yanyana gelmek istemiyor. Yani bazı konularda ona hak veriyorum. Eniştem biraz hödüktür.
Nerede ne konuşulacağını bilmez ama yine de iyi geçinmelerini istiyorum. Bunu eşime söylediğimde de tepki alıyorum.
İlk evlenen benim. Kardeşim benden sonra evlendi ve ailem doğrusu benim eşime daha fazla ilgi gösterip, değer gösteriyorlardı. Tabi kardeşim bu ilgiden rahatsız olduğu için, anneme
bağırıp çağırıp benim kocama ters davranıyorsunuz da işte Mert'e neden bu kadar iyi davranıyorsunuz gibi sözler söylemiş. Bağırmış çağırmış falan. Tabi bunları bana annem anlattı.
Bu olaydan sonra annem farkedilir derecede eşime karşı davranışları değişti. Haliyle eşim bunu farkedecek diye korkuyorum ama eşim de saf birisi değil. İllâki farkediyordur.
Bana bişey söylemiyor ama farkettiğini hissediyorum. Bugün yine eniştem ile ilgili bir konu açtım ve baya bi ısrar ettim. En sonunda azarlayarak hayırdır ya ne sizde bu damat sevgisi dedi çıktı.
Birbiriyle anlaşamayan insanları bir araya gelmeye neden zorluyorsunuz ki? Adamı rahat bırakın , haklı hem de sonuna kadar haklı
Bacanaklar diye birbirlerini sevmek ve görüşmek zorunda değiller.
Görüşmek istemediğiniz bir insanla eşiniz sizi zorla görüştürmek isteseydi, siz ne düşünür ve hissederdiniz? Biraz empati yapın.
İki kardeş ile evliler diye iyi geçinmek zorunda değiller, muhatap olmak zorunda da değiller. Eşiniz istemiyorsa onu anlayın.
Eltiniz var mı bilmiyoruma ama sevmediğiniz biri ile sırf eltiniz diye sizi görüşmeniz için darlasalar ne düşünürsünüz?Ya işte insan istiyor ki iyi geçinsinler. Sonuçta aralarındaki bu soğukluk hissediliyor. Eşim herkese karşı çok sıcak kanlı, yani hangi ortama girse o ortamda kendini kabul ettiriyor. Ailemde böyle birisi olduğunu biliyor. Haliyle eniştemle soğukluğu görünce onlarda rahatsız oluyor
Siz istiyorsunuz diye hazzetmediği bir ile aynı ortamda bulunmasını istemeniz bencillik değil mi?Ya işte insan istiyor ki iyi geçinsinler. Sonuçta aralarındaki bu soğukluk hissediliyor. Eşim herkese karşı çok sıcak kanlı, yani hangi ortama girse o ortamda kendini kabul ettiriyor. Ailemde böyle birisi olduğunu biliyor. Haliyle eniştemle soğukluğu görünce onlarda rahatsız oluyor
Kesinlikle siz görüşün kardeşinizle. Annenizde bir garip iki eniştesine de aynı davransın işte, diğer kızı kavga etti diye eşinize niye cephe alıyor.Birbiriyle anlaşamayan insanları bir araya gelmeye neden zorluyorsunuz ki? Adamı rahat bırakın , haklı hem de sonuna kadar haklı
Haklısın bencilce davranıyorum ama arada kaldım yaSiz istiyorsunuz diye hazzetmediği bir ile aynı ortamda bulunmasını istemeniz bencillik değil mi?
Yanlış anlaşılmasın. Kardeşim eşimle kavga etmedi. Kardeşim annemle tartışmış. Benim kocama kötü davranıyorsunuz ama ablamın eşine daha iyi davranıyorsunuz diye. Zaten kardeşim anneme bunu dedikten sonra annemin eşime davranışları değiştiKesinlikle siz görüşün kardeşinizle. Annenizde bir garip iki eniştesine de aynı davransın işte, diğer kızı kavga etti diye eşinize niye cephe alıyor.
Bendebacanaklar arsını bacaklar arası diye okudum çok sorry
Oh tek degilmisim
Ey kurban olduğum Rabbim ey hikmetinden sual olunmaz Rab ..bunlara bu adam 10 gömlek fazla değil mi.Bu kadın Kadir Gecesi mi dogmustuMerhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?