Bacakta, lekeler, batıklar ve izler

gulistan89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
1
0
1
Hayatım boyunca bir kere jilet dokundurmadığım halde anlam veremediğim bu izler yıllardır benimle!! batık mı yara izi kalıntısı mı anlamıyorum ama neden cilt kendini yenilemiyor asıl anlam veremediğim bu oluyor. Yardım edin kızlar cildin kendini yenilemesi bu izlerin tamamen yok olması ve tertemiz pürüzsüz bacaklar için ne yapabilirim?? iç tarafında ve üst bacakta bu yok ama diz altı bu şekilde hep ya:KK76:

Eklentiler

• legs.webp
    legs.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 46
Ben yara izine benzettim. Batıkları yoluyor musunuz? Bir dönem Batıkları sürekli çıkarırdım o zaman benim de böyle olurdu

Hayatım boyunca bir kere jilet dokundurmadığım halde anlam veremediğim bu izler yıllardır benimle!! batık mı yara izi kalıntısı mı anlamıyorum ama neden cilt kendini yenilemiyor asıl anlam veremediğim bu oluyor. Yardım edin kızlar cildin kendini yenilemesi bu izlerin tamamen yok olması ve tertemiz pürüzsüz bacaklar için ne yapabilirim?? iç tarafında ve üst bacakta bu yok ama diz altı bu şekilde hep ya:KK76:
Merhabalar aktif misin bilmiyorum cevabım işine yarar mı bilmiyorum ben bu yüzden senelerce yaz ayların da işkence çektim bazen oturup ağladım cildim kendisi batık üretiyordu benim oynayınca da böyle oluyordu ama benim bu kadar değildi. Ben sana çözümünü söyliyim 1 senedir lazere gidiyorum geöen sene 40 derece hava da bile donla gezdim ama bitane bile batığım kalmadı tüylerimde incecik artık güçsüz at kılı fırçası .. hamam kesesi peeling ve tüylerin uzamadan sık sık almamak çözümü umarım faydasını görürsün üre içerikli kremlerle nemlendir batık oluşumunu önlüyor bişey olursa yaz ben yardımcı olurum Allah yardımcın olsun gerçekten seni çok iyi anlıyorum. Oynadığın zaman herkeste oluşan bişey bu haberin olsun her kadın da var ama yanlış epilasyon dan olmuş bu düzenli ağdaya falan git Düzelince

Back
X