• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacakta kırmızı çatlaklar nasıl geçer

fatber

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2024
59
-13
1
21
9 aydır evliyim 5 aydır bacaklarımın arka kuşamında ve kalcaya kadar kırmızı çatlaklar çok var nasıl geçer neden böyle oluyor bilmiyorum bazı din adamlarına sormuştuk burda ğenim deniliyor yanı 3 harflilerden dolayı da deniliyor sürekli rüya görüyorum baya çok görüyorum gözümü kapattığım gibi görüyorum ve çok düşünüp dalıyorum böyle sürekli yorgun bitkin halsiz gibiyim

9 aydır evliyim 5 aydır bacaklarımın arka kuşamında ve kalcaya kadar kırmızı çatlaklar çok var nasıl geçer neden böyle oluyor bilmiyorum bazı din adamlarına sormuştuk burda ğenim deniliyor yanı 3 harflilerden dolayı da deniliyor sürekli rüya görüyorum baya çok görüyorum gözümü kapattığım gibi görüyorum ve çok düşünüp dalıyorum böyle sürekli yorgun bitkin halsiz gibiyim
Kilo alıp vermekten olur bir kilo bile alıp versem bacaklarım çatlar şuan hamileyim mor mor var kilo almaktan

Hocaya sormak yerine doktora sorsaydınız ya beş aydır her yerde hastane var çok şükür.

Back