- 28 Kasım 2011
- 266
- 25
- 123
bikini giymeye az kaldı bacaklar için çalışmak lazım düzenli spor yapmak çok iyi eğer yapamıyorsanuz yeni nesil lpg uygulattırın mutlaka kısa seanslarda çözüm bulacaksınız ama bacaklar için bol su çok önemli.
bende denedim hata iki gun boyle oturamadim baya aciyordu bacagim sonra aciya alişinca unutum sikilaştigini hisediyorsun krem çok guzel kokuyor ve acikcasi ben faydasini gördüm.KIZLAR yine bu sitede vucut inceltmek için niveanın siluette (dogru yazmısımdır umarım)önermişlerdi bi arkadaş 3 cm inceldiginden bahsetmişti. isterseniz bi deneyin. ben şimdi selülit kremi kullanıyorum 2 haftadır 1 ayda saonuc veriyomuş görecem artık benimde üst bacaklarım kalın alta göre ama benim göbegim asıl sorunum cok sarkık malesef ne kadar zayıflarsam zayıflayım o sarkık görüntü deri yıgını kaybolmuyor. her giydigim badiden belli olmuyomu cok sinir bozucuuu
ben size en yakın arkadaşımın gittiği yeni nesil lpgden bahsetmek istiyorum ya kızda öle harikalar yarattı ki bu ciha herkese ama herkese anlatmak zorunda hissediyorum kendimi ben de kendim için randevu aldım
Kızlar benimde bacaklarım çok kalındı,yürüyüş yaptım 3 ay boyunca ve incelebildiğini gördüm.Şuan ince bacaklarım:)
3 ay boyunca her gun mu yaptın ve kac dk yaptın, bi de yürüyüş popoyu da etkiliyor mu cnm yani kküçültüyorr mu
3 ay boyunca haftada 5 kez tekrarladım 2 buçuk litre su ile güzel bir sonuç aldım:)Yürüyüş bacaklarımı inceltti,kalçamda inceldi.
üst bölgem ince fakat popom ve bacaklarım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
sanırım buraya yazarsam kendimi bölgesel zayıflama için ikna ederim gibi hissediyorum
Meraba insallah sizing yontem işime yarar belim incecik olmasına ragmen baldırlarımın masallahı varBu sorunun çözümü bende galiba..:) Bacaklarınızı şekillendirmek istiyorsanız pilatesi tavsiye ederim.Şekillendirmek istediğiniz bölgeye göre hareketinizi seçin ve haftada 3-4 gün yapmaya çalışın.Bir süre sonra şekillendiğinizi göreceksiniz.
Bacaklarım için hangi hareketi yapmalıyım derseniz şu an uzun uzun anlatmam biraz zor.Görmek lazım..Ben hareketleri youtubedan pilates diye aratarak bulmuştum.Şu an utube türkiyede yasaklı olsa da ztunnel vb siteler üzerinden youtube'a erişebilirsiniz.
Ben çok faydasını gördüm.Tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?