- 1 Aralık 2006
- 272
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar benim bacaklarım genlerden de gelen bi etki çok kalın ve kilo alınca da direkt bacaklardan alıyorum şu bacakları inceltmenin bir yolu yok mu? özellikle alt bacakları?:uhm: ya bende etek giymek istiyorum dizüstü :çok üzgünüm: :uhm:
Barbara Bort Crema Modellante Corpo Anticellulite İzmirdeki fiyatı şuanda tüm Halay parfümerilerde 39,90 Ytl iki haftalığına kampanya yapmışlar son bir hafta ona göre ürünü sürünce kızarıklık ve yanma oluyor yanma 2. sürüşten sonra anlaşılmıyor ama her sürüşte yaşanan kızarıklıklar bittimi artık yağlarınız azalmış yada yok olmuş demektir. istediğiniz her bölgeye sürülüyor. gebeler göbeklerine emzirenler göğüslerine sürmesin. hemen hemen her parfümeride olması lazım. etkisini en az iki sürüşte gösteriyor. bende pazartesiden bu yana mide kısmımda 2 cm göbek bölgemde 3 cm civarında incelme oldu. bacaklarımda 1 cm inceldi çünkü ona 2 klere sürdüm. diğer bölgeler daha önemli çünkü :) arayıpta bulamayan olur ise ürün+kargo gönderebilirim. bu fiyat 10 marta kadar ona göre !!!!!!!!